Браво на Цвети, наистина! И браво, че въпреки недобрата 2013-та, тя имаше волята да продължи да се състезава и не загуби вяра в себе си.
А по темата - харесвам спортове, при които има интензивно натоварване до пълно изтощение. След това се чувствам страхотно и вместо да съм изморена имам два пъти повече енергия. Чувствам се пречистена и заредена.
Астрологичното обяснение е, че имам съвпад на Марс, Сатурн и Уран на асц. Те правят секстил със Слънцето и тригони с Юпитер. Това е много, ама мнооого енергия. Като добавим и овчите ми Луна и Венера...ами то не се търпи :1rij:
Ако поне 4-5 пъти в седмицата не се изтощя до край тази енергия почва да се затлачва, да застоява, да ме натоварва. Ставам вредна за себе си и за околните. Най-добре ми е, когато спортувам всеки ден.
Тренирам вкъщи. За целта си имам велоергометър и фитнес топка. Не искам да ходя във фитнес, защото не намирам за нужно да си показвам новите тениски, нито ми се гледат стойки и пози. За мен спортът е полумедитация затова обичам да съм сама, когато го правя.
Като Риба обичам и плуването, но само в морето - не по басейни. Бадминтон също харесвам.