Преди години, в един сън, два гарвана ми кацнаха на раменете и аз се бях разровила за тях, като символ, та си викам имаш хабер от Один, няма да мреш и съ ус покоих Аз ги харесвам, веднъж съвсем наяве един ме гледаше от клоните и ми говореше, водеше ме някъде ,следвах го, той спираше и ме чакаше на друг клон, от който ме гледаше и говореше-страхотен контакт завъдихме, но не разбрах какво искаше да ми покаже, иначе доста време ме баламоса да го следвам :012:
Периодично ми се случва това с птиците, знам че е хубаво, сигурна, само кукумявката е на лошо, казва баба Абсурдана, хаха :85:
Ето ,сега -в предния петък, лястовичка стоя ня 30 см от мен и цвърча и цвърча, а те са плашливи. После гълъб ми кацна до главата на прозореца, аз се сепнах и той също-отлетя. Имах финансови тревоги, решиха се същия ден с големи придобивки. Но пък почина близка, която искаше да ми гостува, и не дойде, че не й станало добре. Така и не се оправила, после разбрах, "видяхме се" на погребението. То това пълнолуние ми хвана всичко по домове и знаци, 3-ти и 9-ти домове, но У на 3 е в 9 дом. Сестра ми замина да живее в чужбина,то не че е рядкост за нея, но беше се някак натиснала на дупе си. Рядко се случва пълнолуние да ми даде събитие , сигурно защото лилит е замесена, жегна ме тази смърт на хубав човек! На погребението й видях двойка щъркели, съвсем до църквата си гнездят, но това не е нещо извънредно .
Иначе, благодаря, за това,което сте изровили за гарвана. :58: Знам и вярвам, че птиците са свързани с отвъдното.