Астрология. Езотерика > Астрология
Домашни отношения
Рени:
--- Цитат на: enigma в Юни 11, 2013, 10:20:44 pm ---
--- Цитат на: Рени в Юни 11, 2013, 10:17:26 pm ---Ако в натала има аспекти на Уран ,особено твърди към Светилата ,упр на АСЦ и самият АСЦ и на 21 г,и на 38-42 г все е иха -иху ,но на"по-голямото число"всичко е умножено по 2 ,и във веселия ,и в тъжния вариант. :)
--- Край на цитат ---
на твърдите аспекти на уран, заради твърдото е оле, не иху-това от опит за въпросните възрасти... 8)
--- Край на цитат ---
;D ;D ;D
Това много ми хареса .Аз съм и "оле", и "иху" ,че даже и "оха" -локализацията да не забравяме все пак . :)
Uran:
--- Цитат на: Рени в Юни 11, 2013, 10:17:26 pm ---Ако в натала има аспекти на Уран ,особено твърди към Светилата ,упр на АСЦ и самият АСЦ и на 21 г,и на 38-42 г все е иха -иху ,но на"по-голямото число"всичко е умножено по 2 ,и във веселия ,и в тъжния вариант. :)
--- Край на цитат ---
Аз имам секстил към асцендента, да го отчета ли? :D Тригонът към Слънце, което е У1, не го броя- много е неточен.
Рени:
Всичко на Уран се брои ,даже и полусекстила .Това че аспекта е секстил ,не намалява ускорението ,лудостта на Уран ,но можеш да гледаш на случващото се около теб и в момент на криза като на възможност и да приемаш по-леко периода. :)
Uran:
--- Цитат на: Рени в Юни 11, 2013, 11:26:07 pm ---Всичко на Уран се брои ,даже и полусекстила .Това че аспекта е секстил ,не намалява ускорението ,лудостта на Уран ,но можеш да гледаш на случващото се около теб и в момент на криза като на възможност и да приемаш по-леко периода. :)
--- Край на цитат ---
Нещо не съм в кондиция.
За натални аспекти говорим, нали?
Транзитите на Уран при мен са или драматични, или-нищо, което е по-добре. :)
Рени:
--- Цитат на: Uran в Юни 11, 2013, 11:40:58 pm ---
--- Цитат на: Рени в Юни 11, 2013, 11:26:07 pm ---Всичко на Уран се брои ,даже и полусекстила .Това че аспекта е секстил ,не намалява ускорението ,лудостта на Уран ,но можеш да гледаш на случващото се около теб и в момент на криза като на възможност и да приемаш по-леко периода. :)
--- Край на цитат ---
Нещо не съм в кондиция.
За натални аспекти говорим, нали?
Транзитите на Уран при мен са или драматични, или-нищо, което е по-добре. :)
--- Край на цитат ---
Да,за натални :)
Щом си ги усетила като "нищо" потвърждават горе-написаното един път ,а за да е имало драма при транзит на Уран трябва да е засегнал нещо водно, ИЦ ,Луна ,К5 :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия