Ах момичета, жестока работа е тази опозиция Сатурн-Марс. Аз я имам натално и цял живот я усещам като неистово наплежение и гняв, което просто ей така се ражда в мен и е направо ужасно докато един ден просто не отмине. Сега с последната опозиция, която прави и тау към натална луна е мноого зле, много зле. Ще се пръсна, не го искам, но емоциите просто преливат и са мега деструктивни. Много хора ще ме осъдят за това, но го споделям в името на науката и психичното здраве, а и квадратурата и на вас сигурно говори че напрежението се стоварва върху дамите наоколо. Усещам всички семейни жени на моята възраст като тотални врагове, ужасни хора, с които не искам да имам нищо общо, никога не искам да приличам на тях, да водя такъв живот като техния да изглеждам така и вътрешни мисли се надигат как едва ли не сигурно в техните очи аз изглеждам пропаднала, а в моите пък те са прецаканите. И така се навивам с някакви сценарии. Тая работа не мори, а мъчи както се казва. Естествено всичко това са вътрешни преживявания и мисли, които мен си ме изяждат, споделени само тук, отвън всичко си върви нормално.
Плюс Сатурн-Марс 6-12 осъзнах, че имам страх от професионално обвързване. Хората със страх от интимно обвързване така ли се чувстват? Искам да започна, да имам работа и да поведа нормално работно ежедневие като гледам други успешни хора и в момента, в който стане време за старт/подписване/обвързване се плаща и не мога да си представя да отдам времето си на това. Просто искам да избягам.