Щом е в/у нат Венера на Алена, значи е върху моя ЮЛВ
- и взех та го прегледах този цикъл. Единственото, което ми идва наум, е че през тези 2 години завърших 2 важни взаимоотношения и започнах (възстанових) трето. Важните случки ги помня горе-долу, но почти съвпадат с аспектите между Марс и Сатурн. Да видим, дали настоящата връзка ще приключи до края на август.
Интересно е да отбележа, че и при тримата е намесена нодалната ос в синастрията и по-специално ЮЛВ. Съвпада е бил в 5 дом (сега пак ще е там, но вече в Стрелец), Сатурн е У7, Марс У10 и старУ5.
25.08.2014 - съвпад - тук някъде започна края на първото
15.01.2015 - 1. квадрат - една седмица преди тази дата направих нещо, което окончателно предреши раздялата - просто беше въпрос на време.
15.05.2015 - опозиция - за да е по-интересно, Сатурн е ретро
- и резултата е интересен - тук получих предложението да ходя на гости в Баку - на гости на една стара любов - но се оза, че трябваше да сложа край на всякакви видове предположения, че може пак да сме заедно някога си. Първия хубосник вече беше извън моята територия, макар и по скорпионския начин.
26.09.2015 - 2. квадрат - тук мъжът от сегашната ми връзка ми се обади (заради РД-то) въпреки че му бях забравила категорично да го прави - някакси ми даде поредния знак, "че е на линия"
24.11.2015 - секстил - предприех действие да се видя (уж само сруща щеше да е) с въпросния в момента, което доведе до възстановяване на връзката.
Не се сетих да проследя, дали знаците и домовете подсказват за случките - направих го - няма нещо особено, според мен.
Е, да видим, какво ще се случи в края на август, когато цикълът приключва. Всичко това обаче се случва на фона на много важни дирекции, прогредии и транзити, та не знам кое е по-меродавното.