Автор Тема: (Цикълът) Марс/Сатурн  (Прочетена 68612 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7796
Re: (Цикълът) Марс/Сатурн
« Отговор #150 -: Март 15, 2025, 06:28:52 am »
На 3 април растящ тригон Марс в Рак 24*,Сатурн в риби 24*. Уран в 24*на телец секстил към двата малефика.Изненади.

crazylady

• Full Member
  • Публикации: 127
« Отговор #151 -: Март 15, 2025, 01:45:58 pm »
Аз нали съм с Марс/Риби/ и Слънце/Телец/ в 23-24 градус, а и Марс и Сатурн са ми хронократори, няма начин да мине без проява.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1293
« Отговор #152 -: Март 15, 2025, 09:10:36 pm »
Сега, ако трябва да вляза в тона, то и тримата юнаци слаби. ;D
Ама си е добре бисекстила, де. Че кой бисекстил не е добре!?
Време за революционни стъпки, добре премерени. Желязна ръчица в кадифена ръкавица. Време за тежки политически решения с дългосрочни цели. И тронова Луна има тогава, растяща, красота! За една съвременна Маргарет Тачър мечтая отдавна аз.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #153 -: Март 15, 2025, 11:56:57 pm »
Аз нали съм с Марс/Риби/ и Слънце/Телец/ в 23-24 градус, а и Марс и Сатурн са ми хронократори, няма начин да мине без проява.
И моето слънце е 24градуса телец 🤗 ще има ли интересни събития 😂

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13925
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #154 -: Март 16, 2025, 08:05:41 am »
На 3 април растящ тригон Марс в Рак 24*,Сатурн в риби 24*. Уран в 24*на телец секстил към двата малефика.Изненади.
В 4 часа на 5 април точен тригон между Марс в 24° 58' Рак и Сатурн  24° 58' Риби, Уран е в 24° 56' Телец
На 25° в Рак е звездата Процион, с допустим орбис 2° 40'. Звезда от съзвездие "Малко куче". Марс в съвпад с Процион дава жестокост, насилие, скандал и клевета, позор и разруха, опасност от ухапвания от кучета, змии и насекоми. Звездата се свързва с опасност от отрови, токсични газове, абсцеси, гнойни рани и наранявания.

В  24° на Риби е фиксираната звезда Маркаб в седлото на Пегас, с природа на Меркурий-Марс. Традицията гласи, че в съвпад с Марс, Уран или Сатурн това ще донесе опасности от пожар, оръжия или експлозии.

В 24° на Телец е звездата Заурак, която при Тръмп съвпада с МС – проблеми чрез стари хора, позор, търговски загуби, измамни съдружници, възход, последван от падение.

Иначе самата конфигурация Бисекстил, която заформят трите планети, е хармонична, показва как (чрез кои планети)  и в коя сфера (дом) ще може да се преодолее напрежението, силните противоречия да се хармонизират.
Намесата на Уран носи елемент на изненада, внася динамика в процесите, свързани с нови технологии, с енергийни и електрически процеси, както и такива, свързани с авиация, космически технологии или небесни явления.