Много ви благодаря за вниманието и мненията.
Да, исках да сложа карта и да гледаме астрологично (в един от постовете си писах по ведическата си карта), но не знаех дали няма да е малко нахално да ви ангажирам вниманието отново, тъй като нали наскоро се оплаквах в темата за дирекции.
Ето как аз виждам текущата обстановка, предпоставяща състоянието ти:
- тр Плутон вече е навлязъл във 12 дом - ясно ни е какво носи, но там е и ЮЛВ, което засилва нещата.
- тр Уран минава през 2 дом (ценностната ни система) - квадратира венера/ЮЛВ и прави опозиция към стелиума във Везни - за мен това е най-важния аспект - когато тр Уран засегне с твърд аспект нодалната ос, започва време за действие по въпросите, които не търпят отлагане. Не случайно от известно време Мира има тези проблеми.
Да добавя и другото - тр Уран аспектира Венера и Марс, които са управители на включените Везни и Овен. Отделно и двете планети са свързани с нодалната ос в натала. Въобще, много напрегнато време за Мира. Ама много!
- тр нептун, натално в 11 дом, си е в тригон с нат Юпитер, У11 - явно темата за приятелството излиза на преден план и когато миткането на Нептун напред-назад приключи (до 1-2 години) това вече ще е изчистено. По теория (

) Нептун нали чисти.
- тр ЮЛВ минава през Риби - повтаря наталната тема
До края на годината Уран ще е преминал опозицията и ще е направил, каквото трябва - ти или ще му съдействаш, или той ще те :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: . За мен той иска по-нестандартно, по-дистанцирано отношение към планетите, които докосва. Иска нов поглед към тях. Тъй като към стелиума е опозиция, това ще стане чрез други хора, в смисъл, ще те предизвикват, ще те вкарват в ситуации, за да промениш себе си (или по-скоро ценностната ти система). Квадрата към Венера ще те вкара в някаква си твоя ситуация (която е налице) и ти ще трябва да действаш вече. Да отчетем и факта, че минава през Овен, знака на действието.
Тази ситуация се потвърждава и нумерологично - от миналата година си в тежко състояние, ЛГ8, което иска трансформация от теб. Сега вече си в ЛГ9 - ще се изчисти всичко ненужно, за да започнеш новия цикъл на чисто. Не че е лесно, но е неминуемо. И когато го знаеш, можеш да насочиш подходящо енергията си.
Натам продължавам на лични, за да не занимавам форума с моите разсъждения, базирани на еволюционна астрология.