Много ми се иска и винаги ми се е искало да се бях родил в друго време, а не в сегашното. И не защото тъгувам по миналото. Просто всичко вече е прекалено изкуствено, хората са далеч по-дистанцирани един от друг, всичко вече е само заради парите. Разбира се, има и изключения, но все повече се убеждавам колко сбъркано е всичко.
Чудно ми е обаче, ако се бях родил 30 години по-рано например, дали пак щях да мисля така? :012: А какво ли ще е след 30 години?
Не са ми интересни нито сегашните филми, нито музиката, а спорта мисля, че вече почти никой не играе заради самите игри, а само заради парите. Не че и преди не е било бизнес...
Дали заради това и по-различните интереси от останалите, не чувствам такава нужда да разговарям непрекъснато с другите, да бъда в нечий "отбор". В ежедневието ми се налага да разговарям с много хора и вече повече осъзнавам, че сме от съвсем други светове. Също така ми се струва, че много хора в днешно време живеят много повърхностно, не се замислят за много неща.
Напоследък осъзнах също, че макар да не се учудвам за много неща, съм склонен все още да съдя другите понякога и не мога да приема някои неща в живота. Може би с времето човек се отучва и от това, а може би не е дошъл подходящия момент.
Интересно ми е с този мой пълен 10 дом, как въобще се замислям за такива неща?
bast, много добро описание за Марс/Уран, само да вметна, че само външно изглеждат студено, а всъщност не е точно така.