Преди време Стар качи карта в ЗЕТ. Аз писах малко в темата за Юпитер, защото коментирах за това как влиза в моята карта. Когато пиша само за мунданното - без препратки към моята карта - го пиша тук, а когато коментирам как ми влиза в картата, го пиша в "Транзити на ...." в случая - Юпитер
Та, конкретно за новия цикъл - в 11 дом мунданно - следва да укрепи приятелствата и комуникацията в по-глобален мащаб, соц. мрежи, форуми
Хубаво е, че Венера е на АЦ и в секстил с МАрс, но е особено, че и АС и Венера и Марс са анаретни
Венера е и заточена, бих казала, че при взаимоотношенията мъж-жена, където жената е уязвима (заточена Венера), може да има стопляне и приятелство (11 дом), за сметка на егото (Слънце в падение). Марс е пред екзалтация. В развитието на тези взаимоотношения - мъжете ще чувстват силата си и способността да закрилят жената. Ако жената си позволи да е крехка, уязвима - би се получило
Така го разчитам аз - по най-примитивния начин. Понеже тук съм прасе, което яде чужди бисери - избягвам да си излагам плитките размисли, но след като някой пак повдига въпроса - да се излея
В продължение - ретро Уран от 6 дом подкрепя МАрс в тригон - може да има връщане към ежедневни битовизми и те да бъдат решени - примерно да е имало конфликт за "ремонт" и сега Марс с лекота да го направи
Горе пропуснах да отбележа
близостта на Меркурий (вече директен в ретро сянката)
до СЛВ на К11 - това във връзка с комуникацията и значимостта и за взаимоотношенията. Като има проблеми - трябва да се говори, да има брейнсторминг, търсене на решения. А не мълчане и затваряне в себе си
сърдит съм и другите са виновни :29: