Предлагам като говорите страшни неща и да пояснявате за непросветените. Аз новини не гледам. Също така на утрешния ден, когато четем архивите, няма да знаем кой какво е имал на глава.
Иначе по-важното, което предлагам е да не бъдем такива фаталисти, ще видим последващите три новолуния какво ще надробят, то все пак е валидно за всички, според съдбата. Г-жа Паскалева, някога Скарлет по форумите, ако не се лъжа, хубаво е плеснала картата от 19.05 във вестника, за да подчертае страшното тао с участието на Плутон и Марс, но за Света аз предпочитам да бъда оптимист, защото:
Марс е слаб, макар пакостник в Рак, плаши рибите, опозицията с Плутон, алилуя, не е знакова, макар донякъде да съм съгласна, че на небето няма граници, ние ги слагаме, но все пак е Водолей - пийс, Брадъре.
Самото новолуние, макар при плачещите Плеяди, също омиротворява тази опозиция.
Най-важното според мен обаче, спасението е при таото до Юпитер съвпад Сев.възел. Мисля, че тук е разковничето някой да бие контрата на конфликта. Този съвпад изисква умереност философска, добро развитие и кармичен късмет. Има шанс за светлината и рицаря с бели доспехи, как се казваше онзи, дядото белобради от Властелинът на пръстените? Е, ей го на, тук е , в картата.