Автор Тема: Мунданни тенденции  (Прочетена 312370 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Мунданни тенденции
« Отговор #1500 -: Юли 26, 2024, 11:55:15 am »
Не знам доколко ще бъде подкрепена, за да се сбъднат очакванията, обещанията- Юпитер е упр. на нейния 7 дом и годиншната й карта започва с такъв в знак на заточение и действащ квадрат със Сатурн ? Юпитер по това време е ретро и може да отложи подкрепата си, обещанията, просперитетът, когато се върне в градуса, в който е спрял, краят на април 2025 г. Разбира се, Меркурий е по-важно как е поставен през годината, но наталният не е подкрепен от бенефиците.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #1501 -: Август 03, 2024, 06:54:49 pm »
Луната на 14-15 август затваря тао-то в подвижни знаци до Голям квадрат и на този фон ще се развива и стартиращият цикъл Марс-Юпитер. Венера е притисната от двата малефика, а Юпитер въпреки че я вижда, няма да може много, много да я подкрепи защото не в достойна позиция. Тези дни ще предложат доста нестандартни ситуации, хаос в техника и финанси, взаимоотношения. Добре е да се внимава да не се скъсат връзки и в тялото, и в личен, социален план.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Синухе

• Full Member
  • Публикации: 246
« Отговор #1502 -: Август 17, 2024, 09:42:14 am »
Тройно кармичен ден,да видим кой какво ще пожъне  :)
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1503 -: Август 18, 2024, 08:05:34 pm »
Тройно кармичен ден,да видим кой какво ще пожъне  :)
Нощга срещу 18-ти почина Ален Делон, роден на 8 ноември 1935г.

Синухе

• Full Member
  • Публикации: 246
« Отговор #1504 -: Септември 01, 2024, 06:52:22 am »
Днес е троен Слънчев ден-да видим кой ще заблести със собствена светлина и на кой ще му светне,ще види нещата на светло и показ.
Ден в който е добре да слушаме Висшия си Аз-явно има нещо важно което може да ни предаде.Добър ден за развитие на талантите ни- ще сме творчески настроени,трябва само да внимаваме в стремежа да сме 100% себе си какво ще създадем лично за себе си-в момента направен избор може да ни влияе като последствия за по-дълго време.
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

Рени

• Hero Member
« Отговор #1505 -: Септември 23, 2024, 12:42:05 pm »
4 октомври- Слънце Везни, Луна Скорпион, Венера Скорпион, Марс Рак, Юпитер Близнаци. А, сега накъде ? В такава ситуация обикновено рецепция внася някакъв баланс, но тук такава липсва. Не броя Луна Скорпион и Марс Рак защото и двете планети са в знаци на падение и реално не могат, няма с какво да си бъдат полезни една на друга. За родениет с тази конфигурация ще помагат случайните достойства като планети на ъгъл, в дом на радост, Меркурий и Юпитер са във  фаза, сектата.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1506 -: Септември 23, 2024, 02:31:48 pm »
А какво му е на 4-ти октомври, има ли нещо планувано за тази дата?
Луната в Скорпион е във взаимна рецепция по управление с Марс и във взаимна рецепция по екзалтация с Уран.   Венера, Марс и Сатурн образуват голям тригон, външните планети Плутон, Нептун и Уран образуват бисекстил, и двете конфигурации са позитивни и полезни, смекчават негативните показатели като Слънце съвпад южен възел и Лилит; за мене най-негативен е съвпадът на Уран с Алгол, вече имаше такъв съвпад когато Уран беше директен, а сега Юпитер съвпада с Белатрикс – звезда, свързвана с война, насилия, жестокост, хаос, катастрофи, изпепелява–  стреми се да стрие всичко на прах, да унищожи.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1507 -: Септември 23, 2024, 04:24:13 pm »
Таня Иванова в 8ч. на 23 септ. във Фейсбук

КАКВО СТАВА НА НЕБЕТО В МОМЕНТА
Днес, в 5ч и 38мин Венера навлезе в знака Скорпион, където е във вид депресия, наречена "заточение". Уран в Телец също е "депресиран" под формата на "падение"; Юпитер в Близнаци - заточение; Слънцето във Везни - падение, Марс в Рак - падение. Половината от планетите са в невъзможност да изразяват позитивните си характеристики открито, без препятствия, без борба и напрежение. Като прибавим и коридора на затъмненията, както и факта, че половината от планетите са и ретроградни, става съвсем интересно: "А сега - накъде и как?". Вероятният отговор е ....

Рени

• Hero Member
« Отговор #1508 -: Септември 23, 2024, 04:28:44 pm »
В периода 23.09-17.10 . Слънце, Венера, Марс, Юпитер са в знаци на падение и заточение, което ги прави меко казано неприлични в проявата на своята символика. Избрах  4 .10, защото и другото Светило е в знак на падение.
Рецепцията между Луна Скорпион и Марс Рак  едва ли ще е полезна защото и двете планети са отслабени и  ползите от тригона няма да донесат положителни събития. И Луна, и Марс, тук са склонни към крайни прояви, излишества,както и Слънце, Венера, Юпитер, в периода. Затова съм споделила информацията, който желае, може да се съобрази и чрез съответните практики, да овладее и контролира посочените планетарни принципи, особено Марс, защото е малефик. И поставен в ъгъл, като у6,8,12, при такива условия, без подкрепата на бенефици, влияе върху здравето и личните инициативи, инвестиции.

Рени

• Hero Member
« Отговор #1509 -: Септември 23, 2024, 04:30:14 pm »
Е, с Таня Иванова от ФБ, сме се синхронизирали. ;)

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 352
« Отговор #1510 -: Септември 24, 2024, 07:41:51 am »
Рени, Акрукс, благодаря за анализа на мунданната обстановка в момента. Получих две интересни обаждания вчера, мисля че контекстът обяснява много.
« Последна редакция: Септември 25, 2024, 03:17:00 pm от terrarossa »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #1511 -: Септември 28, 2024, 06:49:13 am »
Как е за сватбено тържество периода? ::)

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 352
« Отговор #1512 -: Септември 30, 2024, 02:20:10 pm »
В периода 23.09-17.10 . Слънце, Венера, Марс, Юпитер са в знаци на падение и заточение, което ги прави меко казано неприлични в проявата на своята символика. Избрах  4 .10, защото и другото Светило е в знак на падение.

От миналата седмица този петък се очертава за мен да е абсолютно натоварен със събития, важни за мен. Рени, предвид твоя анализ какво би ме посъветвала?
« Последна редакция: Септември 30, 2024, 03:40:51 pm от terrarossa »

akruks

• Hero Member
« Отговор #1513 -: Октомври 01, 2024, 08:58:55 am »
От миналата седмица този петък се очертава за мен да е абсолютно натоварен със събития, важни за мен. Рени, предвид твоя анализ какво би ме посъветвала?
Не съм Рени, но събитията така или иначе ги има, когато не са планирани лично от теб. Луната всеки месец за два дни и нещо е в падение в Скорпион, Венера на всеки 10м заточена в Скорпион, Слънцето всяка година за месец е падение във Везни, а животът продължава, има и хубави събития в тези периоди, не е като да няма.
Например 1 октомври е Световният ден на музиката от 1974г.,Международният ден на вегетарианците от 1977г., Международният ден на кафето, Отбелязваме също деня на поезията, на българските певци и музиканти. Обявен е през 1980 г. по повод 700-годишнината от рождението на св. Йоан Кукузел.
Архитектите и застрахователите също имат празник днес, а на мене ми започва новият солар  :)
Отивам да си направя празнично кафе, а за довечера вегетарианско блюдо, 4 големи батата ги чака фурната  :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #1514 -: Октомври 01, 2024, 10:53:59 am »
terrarossa, да си познаваш наталните положения и какво е активирано в годишната карта. Ако някой планетарен принцип по натал ти е със занижен статус, управлява годината и в соларната карта е ангажиран с 6, 8, 12, даже и с 2 ри дом, трудни дирекции, в посочения период, може да отложиш важни инициативи, или да приемеш, че резултата по тях, няма да е качествен, удовлетворяващ, с корекции във времето.