Алена, благодаря ти, че беше "прасе".
:08:
Да, Венера е диспозитор на Слънце и Юпитер и е на Асцендента. А Юпитер е диспозитор на анаретния Марс. В тази карта на мен ми направи впечатление и карето на Луна и Венера, макар и с доста голям орбис.
Иначе аз по-каръшки ден скоро не бях имала. :85: Каквото можеше да се строши - строши се. Каквото можеше да се обърка - обърка се.
Но и толкова много не съм се смяла и забавлявала от много отдавна. И в крайна сметка всичко се нареди с голям късмет в моя полза. С "подаръци" от другите и Вселената.
След увъртане и търсене на стабилни връзки, днес успяхме да се уредим за час при един хирург, което ни беше важно. Но съдбата каза - без хирург. Този цикъл е върху мой Меркурий и в опозиция с Меркурий на седмодомието.
Още от сутринта започнаха проблемите с автомобилите. На мен ми се скапа едната гума - пръсна се. А негов автомобил само дето не се подпали. Счупи ни се крик. С триста зора намерихме читав крик, който едва ни свърши работа. Сринаха се важни цени, което автоматично означава, че нямаме сметка да продаваме каквото сме събрали и сме се заринали с купища метали.
Но пък беше весело. В крайна сметка на късмет ми намериха специфичната глупава гума. Очаквах да ме изръсят доста за нея, но те дори ми направиха хубава отстъпка. Юпитер ще да е. Оказа се, че съм си забравила портмонето в другата кола. Хехе, едва събрах 2/3 от парите за гумата на левчета и изпадали в дамската ми чанта парички. Та може да се каже, че ми направиха по принуда по-голяма отстъпка. :85:
Цените по бизнеса се сринаха, но точно сега се появиха хора, които имат добри предложения за сделки и нещата се неутрализират.
А за хирург си казахме, че явно не е трябвало да е точно днес. Отказахме се и го приехме за знак.
Поне баща ми има невероятен късмет. Отиде за риба и през 30 минути ми звъни, за да ми каже, че е хванал някакви огромни шарани.
При мен Меркурий е у5/8. При седмодомието е у8/11. При мен в 8 дом, при него в 5 дом. При него Слънце и Юпитер са на 3 градуса след съвпад с Плутон у1. В 11 дом.
Ще е интересно. И при двама ни в момента тр. Меркурий е в квадрат с Марсовете ни.
Ето до това водят опозициите в синастрията. Както тръгне при мен, при него също се засилва. Ако е добро - добро е за двама ни. Ако е лошо - лошо и за двама ни.
Но пък вчера имахме много готини мигове. И сякаш ни държаха влага, та днес на всяка каръщина се пръснахме от смях. :clap:
П.п. И за разкош забравихме в едно заведение една торба с покупки.