Досега телефонът не ми е давал повод да се усъмня, че се разваля. И точно в първия ден на ремонта да попадна в такава нелепа ситуация. Да ми се крещи в слушалката и да се изтъкват многократни позвънявания, а накрая да видя само едно-единствено кликане. Интересното е, че и на втория ден, и през следващите дни нямаше проблем с позвъняванията. Само в най-"горещия" ден, т.е. когато трябва да се стартира процесът. Не за друго, но много любопитно съвпадение. Не изключвам - в кръга на шегата - да е имало и "профилактично" поливане с леден душ от страна на моята приятелка, като ме знае каква съм инертна и трудно ставам рано сутрин. И най-обидното е, че накрая теб те гледат с недоверие и смятат, че ги лъжеш. Да не говорим за ситуации, когато "лъжецът вика - дръжте лъжеца!". И се получава така, че за да ти повярва някой, трябва да излъжеш. Искрен и прям ако си - или ще те мислят за лъжец, или за луд. Като изрично подчертавам, че не става въпрос за по-деликатни неща, които не би било разумно/коректно да се разгласяват или да се заявяват в прав текст.