Е, по това аз съм с Дорифор Меркурий съвпад със Слънце
В общи линии искам или не животът си ме бута в интелектуални дисциплини, които може и да не са ми насърце, щото трябва нон стоп да се напъвам усмствено, а ми се иска да не се
Зная езици, че и такива за програмиране, обичам да чета и чета по много.. Работила съм и все още работя все по големи международни фирми, където официалното общуване не е на Бг. Но, винаги ми се е искало да се занимавам с нещо по-леко, което не изисква толкова умствено напрежение. Издържам на стрес, на срокове и т.н.
Обаче имам периоди, в които сякаш мозъкът ми не функционира
в смисъл, че чета нещо и уж го помня пък след три дни се оказва, че е забравено, а паметта ми по принцип е слонска.
Като минуси много се тревожа за бъдещето и обикновено конструирам план Б, C само и само да се подсигуря, ако вземе, че нещо се случи.. Като минус също отчитам, че понякога криво разбирам нещата и ми трябват различни гледни точки и източници на информация, за да конструирам правилно становище в главата си.
Водя се и с изгорен меркурий. Струва ми се, че като дете бях по-неадекватна. С напредване на годините се чувствам по-добре.
Возничий се оказва Луната ми- навсякъде чета едно и също- да си събера чувствата в един чувал и да го изхвърля през прозореца. Трудна работа е тази.