При мен пълнолунието попада в 6 дом.
Като носител на екзалтирал у6 в 1 дом, аз съм перфектният служител, горя в работата си, хвърлям се в боя "За Родину", не пестя усилия, свръхнатоварвам се. Мога да работя за потупване по рамото, за отличие, буквално живея на работа, забравям да си тръгна от работното място и работният ми ден няма начало и край, а всеки организационен неуспех приемам лично и изстрадвам. Съответно, въпрос на време е да изпъкна и да стана лице на структурата, с което другите свързват фирмата. И това важи за всяка моя профи работа, дори и да е сервитьорска.
Не ми ли дадеш да разпаля огъня, и двете страни губим. Прагматичните и уверени в себе си шефове се кефят на това ми качество и си живеят живота с парите, които им изкарва моят Юпитер на к8.
Сегашното пълнолуние ме изправя пред необходимостта да мисля схеми и завъртулки, да се събирам, вместо разгарям, да имам нечестни подбуди. Това ме тормози и затруднява. Не ми се отдава. Нов урок имам да науча, може и да се проваля на изпита.
Шефът ми понастоящем се страхува от мен и ме потиска, чуди се как да ме елиминира, омаловажи. Не искам да му правя триумф като просто го освободя от себе си. Трябва да му натрия носа някак.
Пълнолунието е на 2* от мой к6, няма други аспекти и няма да е последно за шестия ми дом.