Автор Тема: Голямото значение на малките транзити  (Прочетена 6177 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Голямото значение на малките транзити
« -: Декември 18, 2013, 12:50:43 pm »
Сега транзитен Марс ще задейства голямата квадратура Уран/Плутон,след това Слънце ,Меркурий...
След това Марс и Меркурий ще задействат Новолунието в Козирог...
Същите ще атакуват и натални/прогресивни конфигурации,също така и синастрични като споделен опит.

Провокира ме темата,защото усещам сякаш някаква активация в периода ,не че досега не си действаше Уран/Плутон ,но влезна ли  Марс  във Везни ,въздуха друго "носи",имате ли спомени какво е било "настроението' лятото'12 ?!? Сега периода е зимен обаче ,акцента е на друго място....
« Последна редакция: Декември 18, 2013, 12:52:14 pm от Рени »
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Голямото значение на малките транзити
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2024, 10:24:17 am »
Тези дни Лунно-Венерините теми са под обстрел защото и двата планитарни принципа не са си у дома, със слаби диспозитори. И имат отношение към СЗ затъмнение във Везни. Някъде влагата, мокрото, емоциите ще дойдат твърде много или тези дни с по-голям интизитет. В личен план време за отговори.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 352
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2024, 08:09:30 am »
Провокира ме темата,защото усещам сякаш някаква активация в периода ,не че досега не си действаше Уран/Плутон ,но влезна ли  Марс  във Везни ,въздуха друго "носи",имате ли спомени какво е било "настроението' лятото'12 ?!?

Рени, при мен беше работно и бих казала успешно.

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #3 -: Ноември 05, 2024, 03:09:10 pm »
Така... въпреки че Марс никак не е малък, пиша в тази тема.
Ретроградието му минава през моя К10 и спира в куинконс с Меркурий в Риби.
Марс ми управлява 6 и 7 домове и се намира в 10д в Лъв, тригон с Луна и куинконс със Слънце.
От май/юни преговарям за работа в една фирма, логично е нещата да се развият в лунациите на ноември/декември. Уж били спрели набирането на персонал за известно време. Сега пак започват. Има някаква вероятност да ми предложат позицията в периода на ретрограден Марс. Според вас какъв е шансът да напусна и да търся нова работа при третото минаване на Марс през същите градуси на Лъва?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #4 -: Ноември 06, 2024, 03:23:22 pm »
Уауа,Марс ще мине през к10 и ще се върне в 9ти ,но в плавен аспект със Слънцето,упр.на 10д.
Профекция асц ако е в лъв ,или марсов знак,ще има смяна на професия,статус.

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #5 -: Ноември 06, 2024, 04:49:21 pm »
Не е, Сафо. В Близнаци е.
Въпросът е да не избягам от там с 200, като се върне Марс в тези градуси напролет :)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #6 -: Ноември 06, 2024, 06:08:23 pm »
По натал имаш Марс и Меркурий ретроградни.Щом профекция е в Близнаци,профекция Меркурий отива в скорпион ,6ти знак и е под силното влияние на Марс.Ще има сделки,договори,пътуване,смяна на документи и т.н.Работа и здраве са свързани.Възможно е да има преподписване,предоговаряне.Разгледай си солара също.
Преди 12 години си била профекция асц в близнаци.