Хубава тема
Искаше ми се някъде да поговорим за срещите, които са "неизбежни" - двама различни човека, от различни среди съвсем случайно се срещат веднъж, втори път, трети път - на съвсем различни и непредвидими места. Накрая има и запознанство и усещане за комфорт.
Случи ми се такова нещо наскоро и доста мислих по темата - как така се получава с някои хора. При всяка "среща" - аз не съм подозирала за него - не съм го виждала, бил е някъде там, докато той ме е виждал всеки път, но как да заговори непознат, съвсем различен човек. Е, най-накрая се осмелява и интересното е, че в мен имаше неосъзнато усмихване - някак първично. При него Слънцето е в 12 дом, моето е в 10 дом. Мога ли да заключа, че заради неговото 12 домно слънце - успява да остава скрит? Докато аз с моето 10 домно да съм по- на показ?
Другото, което ми направи впечатление е, че е с Меркурий на АС - както са мъжа ми и двете ми деца. Ами да не би да привличам такива хора. Мъжът ми също е с 12 домно слънце. Започвам да мисля за някаква матрица на докосване на душите. Аз няма да се омъжвам за него, няма да му раждам деца, обаче е факт, че животът ме навира в очите му, докато не дръзва да се представи.
Направих и една синастрия, за да видя допирните точки и ще я кача
Та, интересно ми е - имали ли сте такива срещи, които са неизбежни? Размишлявали ли сте над подобни ситуации? Може да звучи налудничаво, но с този човек имаме изключително много общи теми и интересни, все едно някога преди сме били първи приятели