Карта на близнашкото новолуние в 16*със затъмнена невидима Венера и ударено с ляв квадрат от Сатурн.Светилата под "обстрел"и ъглов малефик в 7ми дом.Възелът е на к7,което предполага обрат-кардинален знак ,при партньорства,врагове.
Новолунието е в 9ти дом в картата с координати за София.
Катастрофи ,чужденци,посланници и посолства,медии,църковни въпроси,гласуване,пътуване,комуникации ,новини,журналисти и учители,висше образование са в полезрението ,като нововъведения,също и в пенсии,заплати,продиктувани,или наложени по-скоро от партньори в най-общ смисъл,или от края на партия/коалиция.
Марс е опасен в дневна карта,на трон,ъглов,в последни критични градуси.Нов конфликт,убийство,пожар,катастрофа.Марс е упр.на 8ми от 7ми дом-кой и къде,ще заформи нов конфликт?
Юпитер,Меркурий и Уран в 8ми дом-домът на инцидентите,данъците и таксите,чуждите пари,сексът и смъртта.Ще се говори по темите.Свързани с деца,университети,пътувания,чужденци.Нови данъци,такси при мобилни оператори,за детски градини,документи,автомобили.
Сатурн е в 5ти дом,но близо до куспида на 6ти,който се свързва със здравеопазване,домашни любимци,работа,служене,ежедневие.Промени в графици,пътна инфраструктора и подобни.
Изборите са с предизвестен край.Планувано,решено-коалиции,партии,били и преди.Новолуние ,но нищо ново под Слънцето.Старата песен,на нов глас,няколко гласа.Всичко по две и повече.
Упр.на 1ви дом е Венера,изгорена и в 9ти дом,за някой пътуването ще приключи по странен начин,договарянето ще е тайно и нетрайно.
Избирателната активност ,особено в чужбина,ще се коментира.