Автор Тема: Точки на привличане  (Прочетена 10026 пъти)

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
Re: Точки на привличане
« Отговор #15 -: Юли 25, 2015, 10:43:12 am »
А, мидпойнтите.. Репс ме подсети. Това обяснява двете Деви в живота ми. Едната много дългосрочна връзка. А другата много наелектризиращ флирт. Те ми се намествали на мидпойнт Слънце/Луна... а и в 7 дом. Но всяко Слънце там ще е в квадрат с Марса ми.  :012: Не е лесно.  :012:

Но пък сега обърнах внимание на мп Венера/Марс в картата ми. Интересно. Юпитер ми е в точен съвпад с него.

Ако някой ще те привлича/ще си привлечен, цялата синастрия говори. Това си ми е наблюдение. От 5 възможни неща, ще се хванете с клещи поне на 6. Тоест, няма мърдане. Или някой важен Мп, или оси, или възли. Освен всичко останало.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #16 -: Юли 25, 2015, 11:19:36 am »
По принцип не гледам синастри и данните съм ги загубил,само една се сещам,сега разбирам Меркурий на другия съвпад на мой Асц. в риби,голямо плямпане на глупости беше от моя страна :29:,Слънце съвпад мой СВ,другото са планети .

toroni

• Full Member
  • Публикации: 231
« Отговор #17 -: Юли 25, 2015, 06:03:18 pm »
Моите точки са много конкретни и класически -като по учебник  винаги се включват Десц; СЛВ/ЮЛВ; Луна и К5  ;) 

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #18 -: Юли 25, 2015, 07:36:35 pm »
Към точките на привличане бих добавил и Вертекс/Антивертекс  :) .
Моят е в 7 дом в Дева и се е случвало по тази ос да залепне Слънце/Луна.
Прогресията на въпросният също е доста показателна.
Спомням си, че в една съществена за мен връзка преди време - мой пр. Вертекс в точен съвпад с нейно Слънце, неин пр.Вертекс в точен съвпад с моя Венера по времето, когато връзката започна.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #19 -: Юли 25, 2015, 07:48:05 pm »
Да. И мой Вертекс е в Дева, в 7 дом. И настоящата си връзка съм започнала при съвпад на дир Луна с него.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.