Автор Тема: Сезонни карти  (Прочетена 102776 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8101
Re: Сезонни карти
« Отговор #225 -: Октомври 29, 2025, 03:44:14 pm »
Акрукс,да,4ти дом е краят ,но от 1ви.Всеки дом може да е края ,като края на 12д е в 3ти,краят на 11д е във втори и т.н.
За тази карта ,Дева на к4 ,а Меркурий като упр.е в антисия с Луната,упр.на 1 и 2 ти домове в картата.Края на лева,буквално,като национална валута.
Разбира се,може и друго тълкуване да има,не съм сигурна на какво още ще му дойде края.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14136
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #226 -: Ноември 04, 2025, 07:25:25 pm »
Акрукс,да,4ти дом е краят ,но от 1ви.Всеки дом може да е края ,като края на 12д е в 3ти,краят на 11д е във втори и т.н.
За тази карта ,Дева на к4 ,а Меркурий като упр.е в антисия с Луната,упр.на 1 и 2 ти домове в картата.Края на лева,буквално,като национална валута.
Разбира се,може и друго тълкуване да има,не съм сигурна на какво още ще му дойде края.
Сафо, написах изрично, че не съм разглеждала и дори не съм поглеждала зимната карта, все още. Коментирала съм написаното от теб в самото начало на твоята интерпретация, конкретно това изречение:

Асц е в Рак и заточена Луна в 7ми дом,домът на края,залеза,откритите врагове и партньорите.
Останалата част от коментара ти може да прочета по-нататък, след като разгледам картата и напиша своите виждания по нея, засега съм заета с други писания, всичко по реда си...

Сафо

• Hero Member
« Отговор #227 -: Декември 11, 2025, 04:52:17 am »
Ако разгледаме с "други очи"сега картата на зимното слънцестоене,предвид събитията,Ще има ли предстрочни избори,ще подаде ли оставка правителството в предстоящите 3 месеца,до Пролетното равноденствие?Всъщност това трябва да се вижда в картата на пролетното равноденствие от тази година.
Овен е на к11 с ъглов Марс.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #228 -: Декември 11, 2025, 05:03:10 am »
В картата на Пролетното равноденствие,к11 е в Овен,а Марс в Рак на к2,падение.Втори дом в картата е 4ти от 11ти-да.

akruks

• Hero Member
« Отговор #229 -: Декември 12, 2025, 01:52:02 pm »
Ако разгледаме с "други очи"сега картата на зимното слънцестоене,предвид събитията,Ще има ли предстрочни избори,ще подаде ли оставка правителството в предстоящите 3 месеца,до Пролетното равноденствие?Всъщност това трябва да се вижда в картата на пролетното равноденствие от тази година.
Е, ще има, нали вчера правителството подаде оставка, а НС днес я прие. И това се случва по есенната карта (както и по годишната/пролетната) и разбира се е драснато в картата на свикването на 51 НС.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #230 -: Декември 12, 2025, 03:45:55 pm »
Е, ще има, нали вчера правителството подаде оставка, а НС днес я прие. И това се случва по есенната карта (както и по годишната/пролетната) и разбира се е драснато в картата на свикването на 51 НС.
Да,нали това съм написала в следващия пост.Питането ми е преди правителството да подаде оставка.Писала съм вчера в ранните сутрешни часове.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #231 -: Декември 12, 2025, 03:46:40 pm »
В картата на Пролетното равноденствие,к11 е в Овен,а Марс в Рак на к2,падение.Втори дом в картата е 4ти от 11ти-да.

akruks

• Hero Member
« Отговор #232 -: Декември 12, 2025, 10:10:45 pm »
Слънцето в 5д е опозиция с Нептун и е връх на хвърчило. Плутон е точно на МС квадрат с Марс и опозиция на IC , Марс У12 е връх на Тау с оста МС/IC
Понеже все още сме в есенния сезон, събитията трябва да ги има в есенната карта и ги има, сега си давам сметка, че Марс е връх на две конфигурации Йод – точната е с Нептун на К12 и Уран в 1-ви дом, а другата с Уран и Сатурн У10. Марс управлява 12-ти дом – тайните врагове, Йод е наричан още Пръст на съдбата, кармична конфигурация, активира се при транзит над средната точка, в случая е в първия градус на Телец , за другия Йод със Сатурн средната точка е в последните градуси на Овен, където е преминала Луната в късните часове на 1-ви срещу 2-ри декември, когато бяха палежите и рушенето пред централата на новото начало.
На 10 декември Луната в началните градуси на Дева активира Венера в 5-ти дом, която е в куинконкс с Плутон на МС , Слънцето в 5-ти дом, производен 8-ми от 10-ти, трансформация на властта, отива си. На 10 дек. Слънцето е на К8 в есенната карта. Тази вечер Луната е минала над есенното Слънце и задвижила Хвърчилото, би трябвало да се хармонизират нещата.
« Последна редакция: Декември 12, 2025, 10:12:38 pm от akruks »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #233 -: Декември 13, 2025, 08:53:48 pm »
На 10 декември е опозиция Меркурий-Уран за 3ти път.Меркурий е видим вече.