Автор Тема: Марс  (Прочетена 397423 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
Re: Марс
« Отговор #2115 -: Октомври 04, 2024, 06:45:57 am »
Имам Марс в Овен,15*.
Транзитен е с квадрат,има движение. ;)

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #2116 -: Октомври 08, 2024, 10:05:50 am »
Здравейте на всички.
От юни месец съм в процес на интервю за нова работа в една фирма. Първият етап на пресяване го минах през юни. Миналата седмица ми се обадиха, казаха, че имало замразяване на подбора за лятото (предполагам са избрали кандидат и са се отказали от него впоследствие) и ме попитаха дали бих желала да продължа на втори етап. Аз се съгласих.
Проблемът ми е астрологичен, ако бъда одобрена до края на годината.
1. В момента почти имаме ретро Юпитер - при обръщането в директно ще се окаже, че работата не е толкова бляскава.
2. За ретро Марс да не говоря - управлява ми 6 и 7 домове, намира се в 10 и цикълът ще е върху К10.
3. Ретро Мерк през края на ноември - нач. на декември.
4. Предстои Сатурн върху Слънцето ми и влизане на СЛВ върху Слънце - затъмненията от септ/24, март/25 и септ/25 са ми върху Слънцето.
5. Плутон ще навлезе през К4, което ще доведе до окончателна смяна на мястото на живеене.
6. Опозициите на Марс/Плутон са ми около ИЦ/МЦ и в тао с Луната (е, секстилът със Слънце може да омекоти нещата, но практиката показва, че пак няма да е лесно)
7. Догодина пак ще ме удари карето на Уран към Марс, а после и Юпитер - това лято ми донесе прекратяване на връзка. Изведнъж ми писна и казах край.
Единственото хубаво е, че Плутон У2 се обръща напред.

Не ми се иска да загубя сигурна работа, заради тоя дето духа. Но работата, за която кандидатствам е много интересна, перспективна и добре платена. А настоящата ми няма развитие от години и няма и да има.
 Какво мислите в перспектива?
Постът е в темата за Марс, щото сякаш той ми е най-важен. Забелязала съм, че ми е основен тригер.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2117 -: Октомври 08, 2024, 02:15:35 pm »
Yaya , Нептун над Слънцето яко те е филмирал  :)

И защо Марс да ти е основен тригер, диспозитор е на Луната в Овен, но друго? По фирдария в кой период си, годишен у-л по профекция, в солар, управлява ти АС по прогресия?  ::)
Плутон, понеже е бавнодвижеща се планета, действа няколко градуса/години преди точния съвпад, поне при мене по транзит като ми наближи IC , когато кацна върху него домът ми беше разрушен две години преди това, а аз (семейството ми) се бяхме изнесли на квартира. Така че, би трябвало да е имало вече събития по отношение на дом/семейство/родители/населено място при теб, ако ти е точен часът на раждане, разбира се.
Марс ще се движи назад-напред при тебе в 9-ти дом, ще те върне към темите на 9д - висше, чужбина и чужденци, съда, религия...
На тебе това сл. затъмнение как се отрази, че нали е било над Слънцето ти, което е у-л на МС? Имаше ли нещо ново и продължително, свързано с кариера, статус, в живота на важен за тебе мъж?
https://astra.la/forum/index.php?topic=755.285

Yaya

• Hero Member
« Отговор #2118 -: Октомври 08, 2024, 03:21:09 pm »
Здрасти, Акрукс,

По затъмнението - лунното беше върху Слънцето. С мъжа, с когото живеем вече почти 8г се разделихме на 8 септ - пълнолунието на 20 август ми беше върху нодалната ос и в опозиция на Марса. При него съвпадът на Марс и Юпитер беше върху нат Марс, който също е У7. Оттогава тръгнаха конфликтите и малко преди ЛЗ се разделихме. Той е Козирог и сега опозициите на Марс и Плутон ще са му с Марс съвпад Сатурн У4 в 10д - вероятно трайно ще емигрира. Това е, което усетих от ЛЗ.
Иначе СЗ не го усетих, не ми прави аспекти, освен, че се обадиха от тази работа, която наистина е в БГ, но е свързана с чужбина.

А съм се филмирала поради всички тези ретро планети през периода, когато може да се обадят за да ми редложат. Не знам защо си мисля, че ще ми предложат - сигурно щото гледам Плутон, а работата е в друг град. Ако това е да ми се разруши домът - че ще ходя временно в друг град и ще пътувам.

Цитат
По фирдария в кой период си, годишен у-л по профекция,
- не знам  :) ти пък ме питаш едни неща....

« Последна редакция: Октомври 08, 2024, 03:35:31 pm от Yaya »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2119 -: Октомври 08, 2024, 07:05:00 pm »
Иначе СЗ не го усетих, не ми прави аспекти, освен, че се обадиха от тази работа, която наистина е в БГ, но е свързана с чужбина.
Питах за слънчевото затъмнение от 20 март 2015г., за него съм дала линк към темата във форума, понеже е било съвпад на твоето Слънце, какво ти донесе тогава?
А за работата гледай Мерка да е директен когато подписваш договора, Сатурн също, нали е естествен у-л на 10д – кариерата

Yaya

• Hero Member
« Отговор #2120 -: Октомври 08, 2024, 11:18:20 pm »
Нямам никакъв съществен спомен за 20 март 2015г. Дори странно, но не съм писала в темата, а бях много активна в този период.
Само знам, че затъмненията 2015-2017г ми донесоха изживяване на стара огромна любов. Изведнъж стана споделена. Тоест, той е много известен мъж, познаваме се от 20г и от тогава имахме начало на връзката. После се разделихме. И през този период си изживяхве любовта. Той е Дева.
През 2005-2007 срещнах бъдещия си съпруг, омъжих се, родих и се разделихме :) нямаше време за повече неща хахаха. През 2006 дапочнах работа във фирма, в която прекарах страхотни години и още отделът и шефката са ми близки приятели.
Нещо такова ще е и сега. Във всеки от периодите свалям ударно килограми и се вталявам. И сега е така.
Но не това ми беше питането. 

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2121 -: Октомври 09, 2024, 02:57:05 pm »
Yaya,защо да се руши домът?Плутон на к4,мисля коментирахме някъде за покупка на жилище,кредит и т.н-даваш пари за нещо по дом.Марс при теб е добре поставен ,в 10дом,нощна планета,в нощтна карта,над хоризонта и в аспект с Луна.Силен 10,вижда асц с плавен аспект.
За смяна на местожителство не съм сигурна,но силен,подчетран 2ри е ок.Давай.Имаш тронов управител на асц,нищо не може да те бутне.

Yaya

• Hero Member
« Отговор #2122 -: Октомври 09, 2024, 03:30:52 pm »
Благодаря ти, Сафо. Дано си права, че с този фиксиран К10 не обичам много да сменям работата :)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2123 -: Ноември 06, 2024, 03:17:07 pm »
Марс направи ингрес в знак Лъв,да отбележим-Тръмп е новият президент .

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2124 -: Ноември 09, 2024, 06:31:58 am »
Слънце/Марс взаимна рецепция по управление от 7.11.до 21.11.24г.Дерзайте!

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 430
« Отговор #2125 -: Ноември 11, 2024, 04:34:19 pm »
Марс, секстил нат. Слънце в 1ви дом (но и Меркурий върху нат. Луна) = ухапа ме куче с розови дрехи. В три клиники не могат да ми ударят тетанус, накрая се отказах.