Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 356016 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8321
Re: Общи хорари
« Отговор #1590 -: Май 16, 2026, 07:03:15 am »
Аз Го попитах дали съм тъпа.Познай какво ми отговори.
Между другото, всеки,който му зададе този въпрос,получава един и същи отговор.
Яко,нали?
Препоръчвам и на мимс ,да се обръща към изкуственият интелект,за въпросите си.
Един дол дренки.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 159
« Отговор #1591 -: Май 17, 2026, 11:00:50 am »
Здравейте. Мой близък предстои да започне нов бизнес-ресторантьорски. Да спомена че ми е бивш шеф, и не знав по кой дом да го разгледам. Качвам  транзит+натала му. Ще бъде ли успешно начинанието? Аз много се надявах за шанс за съвместна работа с него отново, но..... Явно не. Много ще се радвам на всеки ваш прочит.
« Последна редакция: Май 17, 2026, 11:04:14 am от mimss »
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14299
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1592 -: Днес в 12:05:35 am »
Здравейте. Мой близък предстои да започне нов бизнес-ресторантьорски. Да спомена че ми е бивш шеф, и не знав по кой дом да го разгледам.
Темата е за хорари, къде е картата с въпроса?
За разглеждане на натали, за транзити, има отделни теми.

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 62
« Отговор #1593 -: Днес в 03:13:56 pm »
Привет отново,  :) ще разкажа накратко ситуацията - ползвам офис под наем от няколко години и преди известно време споделих на наемодателя, че имам интерес да купя офиса. Чухме се преди около месец и отново се повдигна темата, следващата седмица отново ни предстои разговор, та въпроса ми е "Наемодателят ще ми продаде ли офиса?". Бих се радвала и бих била много благодарна, ако разгледате приложената карта.  :)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8321
« Отговор #1594 -: Днес в 04:23:54 pm »
Мисля,че да....заради ъгловата Луна в 10дом,която ще направи съвпад с Венера.
Той е екзалтиран Юпитер,ти-тронов Меркурий.
Силен 4ти дом-в 11,дом на радост.
Парс фортуна на к2,вижда Венера и Меркурий,който е упр.на асц и 10д.
« Последна редакция: Днес в 04:28:29 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14299
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1595 -: Днес в 06:21:03 pm »
Чухме се преди около месец и отново се повдигна темата, следващата седмица отново ни предстои разговор, та въпроса ми е "Наемодателят ще ми продаде ли офиса?"
Луната е Без курс и не предстои да извършва повече аспекти в рамките на знака, където се намира. Това означава, че няма какво ново да се очаква да се случи. Венера сменя знак в рамките на хорара, преминава в Рак докато Луната е в последния градус на Близнаци. Планетата управлява 3-ти дом на наемодателя, по който са комуникация, договаряне, търговия, и ако преди е мислил едно, сега ще мисли друго, няма намерение да продава в този момент.