Автор Тема: Мунданни тенденции  (Прочетена 463645 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8312
Re: Мунданни тенденции
« Отговор #1575 -: Днес в 09:28:55 am »
Oracle,как може нещо да започне,което никога не е спирало?😊
Във всеки един момент,в някоя точка на света има земетресение.
По-големият магнитут е по-осезаем,разбира се...
Обаче, доколкото разбрах,търсим определена дата?

Oracle

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
Re: Мунданни тенденции
« Отговор #1576 -: Днес в 11:37:24 am »
Oracle,как може нещо да започне,което никога не е спирало?😊
Във всеки един момент,в някоя точка на света има земетресение.
По-големият магнитут е по-осезаем,разбира се...
Обаче, доколкото разбрах,търсим определена дата?
Точно така, датата, часът, минутата, секундата и локацията са конкретни, и според мен твоите разсъждения във връзка със затъмненията са правилни.

Под "започва се" имам предвид, че това, което предстои да се случи там ще разклати цялата световна икономика. Вчерашното земетресение в абсолютно същата локация е само началото на едно по-голямо разместване на земната кора, което ще предизвика цунами. Там се намира най-голямото товарно пристанище в света...

Да беше споделил вещото си мнение с астрологичен прочит (нали темата тук е за мунданна астрология), че да се обогатим малко с познания. Тъй де, човек се учи докато е жив.

Вместо това пусна въпрос с искане на нашето мнение, скрит зад никнейм Оракул  :)

Когато сте негостоприемни, без емпатия и с толкова високо его, нямам абсолютно никакво желание да ви обогатявам по какъвто ѝ да било начин. Като гледам сте достатъчно веща по Астрология, разбирате от домове и явно нямате нужда от нови познания, скрити зад никнейма akruks. От професорите трябва да се учим, да ги уважаваме, а не да завиждаме, провокираме и неглижираме.

Отново успяхте да ме изгоните от този форум и нямам желание да споделям повече с вас.