Благодаря ти akruks дано някой се включи, защото нищо не разбрах от това което каза за Плутон и Венера.
Исках да кажа, че разположението на Плутон не е предпоставка да си мислиш за смърт, по-скоро ще укриваш /къткаш пари или ще си склонна да ги изкарваш нелегално по някакъв начин, или пък с дейности по 12д, каквито са работа в болници, гледане на възрастни в чужбина и много други. След раждане при всяка жена има хормонален дисбаланс, едни плачат, други се замислят за живота и смъртта, трети ги хваща параноя, че са наедряли и мъжа им не ги харесва и ще бъдат изоставени за по-млада и слаба- при мен след първото раждане бяха налице и трите, понеже баща ми беше починал три месеца след като родих, а мъжа ми работеше в друг град като дисководещ, където имаше младички балерини-рускини, които подмятаха голи цици под носа му, а аз в това време не се побирах в старите си джинси :012:
Но тогава Сатурн У5 транзитираше в 5д и правеше квадрат с Венера, затова не съм се харесвала и съм се чувствала необичана, а реално мъжа ми не ми е давал повод за подобни мисли.
Наскоро отминалото Пълнолуние при теб е в 4д в опозиция с Луната и е отключило текущата опозиция на трУран в 6д с Плутон в 12д, затова те владеят подобни емоции в момента, но това е нещо временно и не бива да се вторачваш и задълбочаваш в подобни настроения.
Всъщност при мен навремето мъжа ми ме излекува набързо- издейства хотелска стая от шефа си, прибра ме с бебето и ми направи второ бебе, а после изобщо нямах време да седна и мисля за живота и смъртта, и дали съм харесвана и обичана, такъв екшън беше, че в суматохата веднъж бях прибрала в хладилника гърнето на голямата, след като съм го измила, а мъжа ми посред нощ отворил хладилника, че бил гладен, а там вместо тавата с гозбата- розово гърненце.
Ти имаш предпоставки да те навести щъркела, покрай затъмненията в 11-ти и 5д, които предстоят.