Автор Тема: Цикъл Слънце-Юпитер, (да ) вярваме ли в чудеса  (Прочетена 32364 пъти)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
Re: Цикъл Слънце-Юпитер, (да ) вярваме ли в чудеса
« Отговор #90 -: Май 20, 2024, 04:46:48 pm »
Те трусовете във финансовата сфера наистина предстоят. Рекордният скок в цената на златото,запасяването на мн.държави с ценният метал,напечатаните трилиони,ниските лихви,имотните балони, кулата скоро ще се срути.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #91 -: Май 20, 2024, 08:27:55 pm »
В картата на Иран,Слънчевото затъмнение от април е в опозиция с Плутон в 10д.Натрупват се няколко неща,затъмнения,цикли,антисии,транзити.
Дирекция Венера упр.на 10дом е в точна опозиция Плутон.
« Последна редакция: Май 20, 2024, 08:34:54 pm от Сафо »

Ребека

• Hero Member
« Отговор #92 -: Октомври 01, 2024, 10:53:24 pm »
Луната на Иран е в 28* Телец, Алгол,Алциона. Президентът е мъртъв. https://www.astrotheme.com/astrology/Islamic_Republic_of_Iran Къде говорехме нещо подобно, май в две теми и са засегнати няколко цикъла. Не ми се мисли какво следва , всъщност Мосад и др. служби действат чрез "техническа повреда". Тиран ,който ако изчезне заедно с режима си ,ще върне свободата на народа. Вече е обявен за мъченик...Моля се да не последва и онзи призив за джихат. Смъртта и превръщането в мъченик е най-лошият сценарий.PS:Слънцето на Иран в 11* Овен,тр. Марс е върху север,възел сега в 14*Овен.Иран с опозе Слънце/Плутон. Тук съм писала ,значи цикълът е бил в/у Луната на Иран. Затъмнението сега в опозиция със Слънцето им. Цикълът Марс/Нептун в Риби,Юпитер/Уран в Телец и още една лунация имаше.Небесен шахмат,няма отърване.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #93 -: Октомври 02, 2024, 07:04:21 pm »
Цикъл Слънце-Юпитер  е показател за процеси насочени към власт, ръст/ растеж, просперитет, морал, вяра, религия. Може не винаги да действа приятно, според това на какви места попада. Има аналогии с Царя, Жреца. Някъде друга може да ссе търси причината за случващото се в посочения период за ангажираната локация.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Ребека

• Hero Member
« Отговор #94 -: Октомври 02, 2024, 08:59:03 pm »
Рени, причините са доста , както става, когато нещо става , никога не е само един показател. Намесени са няколко цикъли и затъмнения върху важни точки.

Рени

• Hero Member
« Отговор #95 -: Октомври 02, 2024, 10:13:14 pm »
Ребека, съгласна съм, че трябват няколко показатели, но конкретно този цикъл не носи "тъмни, злокобни  " прояви.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #96 -: Октомври 04, 2024, 03:10:20 pm »
Тази година стационарно-ретро фазата на Юпитер е различна, по-интересна, защото и Слънце, и Юпитер са в знаци, където не се чувстват добре. При всяка фаза по принцип има по-изразен жест на благосъстояние, но сега с повишено внимание. Завишената самооценка пречи на доброто управление на финанси, бизнес, власт, икономика; не се оценя подкрепата и в личен, и в социален план; късметът се насилва и резултатите са краткосрочни. В обществен план водещи политически фигури не изглеждат компетентно  в очите на хората, не им вярват. На лично ниво, Юпитер върви със срама и в периода така ще изглеждаме в очите на хората и те за нас, ако същия е на лично място в картата. Предстоящият точен тригон вероятно ще освободи или реализира по-лесно дейности и дела от неморален, фалшив характе; с разпиляване на ресурси и ценности/ и културни такива/. В периода може да се придържаме към тихи места, занимания, не по шумотевици и гръмки твърдения,  проверена във  времето инфо, факти, абстрактното не работи като полезно; без излишни плащания и вложения.