Не мога да разбера що за лицемерие цари у хората... Всеки си е сложил френското знаме на профилната снимка. Много ли ви боли? Като ви подпалиха чергата боли, нали? Иначе е кеф да си великодушен и състрадателен хуманист. Някак си е фьешън да подкрепяш бежанците, милите. Прости им, Боже, те не знаят какво правят - объркАли са се да взривяват толерантните. А като убиваха на ден, всеки ден, по толкова в Сирия, спахте. Като убиха близо 50 хил. души в Югоизточна Украйна, спахте. Като убиват ежедневно в Йемен, спите. Щото и СМИ не го правят централна тема. В Сирия изклаха 250 хил. души. Като кучета! Някой да каза "Аз съм Сирия"? Да си сложи сирийското знаме на профила? Що християни, язиди, кюрди си заминаха... че дори и обикновени, мюсюлмани - щото ислямът няма нищо общо с изродите, пък макар и да води джихад регулярно. За робство, за сексджихад да сте чували? За органи? Някой пита ли се какво става с децата там? А и тук в лагерите?
Аз не подкрепям Франция. Защото си го заслужиха, като приеха неконтролируемите вълни с армии на ИД. Няма да подкрепя и Германия, когато това се случи там, защото очаквам вече редовно в Европа да се взривяват хора. Няма да подкрепя и нашето правителство. Защото всички те ни застрашават, пречат на сигурността ни. Те са опасни за живота и здравето ни. Те целенасочено ни убиват!
Само ще се моля на Бог да ни пази. И ще правя каквото зависи от мен - защото не вярвам на органите. Не вярвам, че службите в цяла Европа не са хванали подготовката на подобно мащабно нападение. НЕ ВИ ВЯРВАМ!
Ваня Христова
Ето нещо грамотно, с мисъл и чувство споделено .