при мен е в 3д, с/у Сатурн (у9)
Уран ми събуди отново желанието за продължаващо образование, но имам много задръжки, не искам нищо проформа, искам реално да добивам нови знания и умения, да водят към житейско и кариерно развитие, да е смислено за света, етц. Не си намирам качествена програма с качествени преподаватели, която да си струва времето, енергията и парите.
//ако трябва да съм честна, от много време ме тласка към медицина. влече ме, чета си, но съм вече на години и не знам дали трябва да започвам за стотен път отначало, нито дали ще има смисъл да го правя, защото ако ще е още едни знания и умения на вятъра, по-добре да си ми остане само хоби. (и без това не харесвам модела, по който се преподава и практикува западната медицина)
//имам идеи за книга (и аpp) с хуманитарна насоченост, тясно обвързана с медицината, която би могла да промени света/живота на обикновения човек, но е много амбициозен проект, за който трябва да привлека специалисти бунтари и идеалисти, та още е в сферата на мечтите, но много ми се иска, пали ме:Д