Вярно ли е, че ефектите на затъмнението се запазват за период +/- две седмици от самия ден?
Цитат на: Сафо в Ноември 18, 2021, 04:58:14 amВ солара ,ако има планети в тези градуси на фиксираните знаци ,ще се задействат,прогресивни планети и куспиди,дирекционни също.Да. Дирекционни, не мисля, те само маркират кога.
В солара ,ако има планети в тези градуси на фиксираните знаци ,ще се задействат,прогресивни планети и куспиди,дирекционни също.
В 11-ти дом, секстил с натален Сатурн и тригон с натален Меркурий.Надявам се по 11- ти да ми сбъдне желанието за розов сертификат.
Няколко известни личности,които са родени на днешният ден:Мег Райън,Тед Търнър,Келвин Клайн,Олимпи Кътев,Джоди Фостър,Любен Дилов,Лоран Блан
Цитат на: Рени в Ноември 18, 2021, 10:39:18 amЦитат на: Сафо в Ноември 18, 2021, 04:58:14 amВ солара ,ако има планети в тези градуси на фиксираните знаци ,ще се задействат,прогресивни планети и куспиди,дирекционни също.Да. Дирекционни, не мисля, те само маркират кога.Рени,на приятелката ми дирекция к10 в 28*на водолей.Почина баща и два дни преди лунацията.
Цитат на: Сафо в Ноември 20, 2021, 02:43:45 pmЦитат на: Рени в Ноември 18, 2021, 10:39:18 amЦитат на: Сафо в Ноември 18, 2021, 04:58:14 amВ солара ,ако има планети в тези градуси на фиксираните знаци ,ще се задействат,прогресивни планети и куспиди,дирекционни също.Да. Дирекционни, не мисля, те само маркират кога.Рени,на приятелката ми дирекция к10 в 28*на водолей.Почина баща и два дни преди лунацията.Дирециите посочват годините, когато ще има събитие. Какво ще е събитието не го казват. Пример : Луна 15 * Овен тригон Сатурн 22 * Стрелец. На 7-8 г г първо събитие. Лунацията е транзит, а транзитите посочват точното време на събитието. Транзитите са реални. Сафо, разгледа ли наталния к10 на твоята приятелка какво обещава ?На всеки ли, 19 /9 г някой важен, за нея умира ?