Автор Тема: Венера  (Прочетена 314311 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13937
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Венера
« Отговор #1170 -: Април 09, 2025, 10:05:36 pm »
Венера ретроградна съвпадна със Слънцето на в 2º39' Овен на 23 март, с което заформиха предпоследен връх на Пентаграма, а последен съвпад ще имат на 24 окт. 2026г в 0º45' Скорпион, с което ще се затвори пентакъла и ще приключи осемгодишният цикъл на Венера.
При мен този цикъл започна в 5д съвпад с южния възел и ще приключи в края на 2д. (съвпад с Луната в 5д при голямата дъщеря).  ::)

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 362
« Отговор #1171 -: Април 10, 2025, 09:06:24 am »
Тази година Новата Венера и въобще целият й нов цикъл носят спецификата, която се случва на всеки 8 г- Венера реално не изчезвак, сменяйки фазата си. От Вечерница за ден се появява като Зорница и тази динамика ще се отрази и в личен, и в обществен план.

Здравей Рени! Драго ми е да прочета отново твой коментар, по спомен за пръв път пишеш във форума от по-предния коридор на затъмнения през есента, цикълът на Венера те върна

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12748
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1172 -: Април 11, 2025, 10:20:51 am »
Здравей, terrarossa. Е, супер, че по Венера го усещаш. Иначе, Акрукс и Папи, ме върнаха, поради технически неизправности. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1298
« Отговор #1173 -: Април 11, 2025, 03:38:01 pm »
Предстои предпълнолунен уикенд с все още ретроградна Венера - идеално за едно прекрасно пролетно прочистване на венерини притежания.
Смело изхвърлете всички дрехи и обувки, гримчета, червила, стари и нови кремчета и серумчета, парфюмчета, които не отговарят на текущия ви начин на живот, на текущото ви физическо състояние, демоде са, изтъркани, с дефекти, не ви радват, не ви отиват, не са подходящи за вас.
Не, парите, дадени за тях няма да се върнат, дори да се насилвате да ги оправдавате.
Стига със старите късмети. Направете място на новия фъншуй да дойде. Нека всичко, което притежавате, да радва очите ви и душата ви, и очите на другите, когато сте в допир с вещите си.
Желая мир, радост и красота!