Автор Тема: Фирдарии  (Прочетена 25620 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 6738
Re: Фирдарии
« Отговор #120 -: Ноември 05, 2022, 02:45:04 pm »
От 2.11.22г.съм фирдар Юпитер/Марс.Марс е диспозитор на Юпитер по натал.
« Последна редакция: Ноември 06, 2022, 09:52:48 am от Сафо »

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4379
« Отговор #121 -: Декември 12, 2022, 11:38:20 pm »
Много са ми мътни тия фирдарии ,всеки път,като ги замисля..Дали трябва да гледам за натален аспект му управителите и подуправителите за периода,ако го има.Как да заплета плетката със солара и профекцията,само при точни попадния ли да го умувам..Честно, аз соларите изолирано и с натал не ги броя за слива.То големи сливови градини в период на Сатурн няма как да виждам,ама ,като си знам Управителя и цветя да видя по други техники,ще увехнат  ::)

Ребека

• Hero Member
« Отговор #122 -: Декември 12, 2022, 11:47:17 pm »
аз съм в период венера-слънце,хубав период,въпреки всичките тревоги,финалът бе добър

от РД тази година се смена главния хронократор -Меркурий-Меркурий до 11.10.2023
интересно ми е в тези периоди има ли нещо по специфично,когато е само на една планета
Мила Стреличчка,ти за съжаление имаше неочаквана мъка в периода,но не знам как да го разчета астрологично,гледайки постовете назад..

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3100
« Отговор #123 -: Декември 13, 2022, 07:44:00 am »

от РД тази година се смена главния хронократор -Меркурий-Меркурий до 11.10.2023
интересно ми е в тези периоди има ли нещо по специфично,когато е само на една планета
Подчертано е това, което е по нея, например за период на Меркурий дават следното:

Годините, в които знанието, информацията, умението да се осъществяват контакти с други хора могат да станат важни. Това наистина може да е времето, в което човекът отива в университет, но в много случаи „университетът на живота“ се превръща в основното учебно заведение. Може да има желание да изживеете всеки възможен аспект от живота, да се пробвате в много различни роли.

Фирдарии-Меркурий
Проф.асц.-10 дом-проф.упр.Меркурий
СД Меркурий съвпад Сатурн,диспозитора му
по дирекции Меркурий ингресира в Риби
в солара -Меркурий съвпад К4-Слънце/нат./
в натала Меркурий У1,10,намира се в 4 дом, три ъглови
тр.Меркурий Близнаци в 10 дом,актира и Нодалната ос,беше ретрограден,през юни активира събитието
от тогава попаднах на лекции ,който гледам и сега -учиш,учиш,учиш за кръговрата на живота,
херметизма,дух-душа -тяло,за пракачествата на стихиите,нов поглед към стари знания,древни колкото света

Ребека

• Hero Member
« Отговор #124 -: Декември 13, 2022, 10:52:05 am »
Разбрах за този аспект на Меркурий,не бях погледнала от тази гледна точка,друг тип уроци,съгласна съм Стреличка.А за аспектите по различните предсказателни техники ,толкова подчертан Меркурий,та няма накъде.

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 274
« Отговор #125 -: Май 08, 2023, 11:17:37 am »
Предстои ми през юни излизане от подпериод Сатурн-Марс, У4,11 и влизане в подпериод Сатурн-Слънце. Слънцето не е управител в рождената ми карта, знак Лъв е интресепт. в 8д.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12313
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #126 -: Май 08, 2023, 05:11:32 pm »
terrarossa, подпериод Слънце е особено важен за родени със Слънце и/или АСЦ в огнени знаци. Щом Лъв е интерсептиран, сега ще напомни за себе си, като да отвориш килера със скрито сладко.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13261
« Отговор #127 -: Май 08, 2023, 05:26:16 pm »
terrarossa, подпериод Слънце е особено важен за родени със Слънце и/или АСЦ в огнени знаци. Щом Лъв е интерсептиран, сега ще напомни за себе си, като да отвориш килера със скрито сладко.
Рени, това е най-сладката интерпретация на интерсептиран знак, а случайно или не, но в момента похапвам сладко от боровинки :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12313
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #128 -: Май 08, 2023, 05:29:47 pm »
Акрукс, да ти е сладко.  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 274
« Отговор #129 -: Май 09, 2023, 07:43:08 am »

Рени, благодаря!

Всъщност благодаря ти за хубавите думи, в момента ми звучи - малко съм скептична, все още съм Сатурн - Марс, каквото трябва ще се случи - и бъзам да проверя какво е било в слънчевите подпериоди досега.

Всъщност предишния голям период на Луната бях много ориентирана на вътре, станах майка (Луна-Венера, Луна-меркурий), всъщност много щастлив, и успешен период за мен, професионално също, макар и не  в класическия "финансово-кариерен" смисъл, защото реших да правя това, която най-много ми харесва.