Марс и Венера в съвпад, аспектирани от възел. Този сценарий го има при Хитлер по сидерал - Марс и Венера в 7-ми дом (в Овен), аспектирани от Кету от 3-ти дом (Кету е заедно с Луната там). Много жени е имало покрай него. Казват, че племенничката му Ангела (дъщеря на полусестра му) извършила самоубийство, защото той системно я насилвал. В свое писмо тя пишела, че се срамувала да сподели какви неща я е карал да прави. Така казаха по Nat Geо. Колко е вярно - не знам. Друг случай на Марс и Венера на АС (в Дева), аспектирани от Раху от 9-ти - женкар.
Отбелязвам, че може би съвпадът Венера/Марс трябва и да е свързан със 7-ми и/или 12-ти дом, защото основно по тези домове е сексуалното общуване.
Сещам се за друг изявен женкар, рок-певец, в чийто час на раждане не мога да бъда сигурна. При него Венера и Марс си разменят знаците (паривартана, която за някои ведически астролози е дори по-силна от съвпад в един знак). Венера е заедно с Луна и Раху в 5-тия дом (Скорпион).
Като видях картата на патологичния лъжец, поставена от Рени, първата ми мисъл беше, че го избива на някакви мании за преследване, конспирации от сорта на тези на математика Джон Неш (той има Луна с Марс в Ревати, аспектирани от Кету).
Апропо, за още една карта на алколохик с Луна съвпад с Кету се сещам. При него са в 4-ти дом (Дева по сидерал). И той има артистични заложби - поет е. В друг форум съм гледала картата му.