Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1616521 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7878
Re: Общи хорари
« Отговор #6390 -: Януари 25, 2018, 10:14:17 am »
Ще пътуваме ли с Х до шест месеца?
Става въпрос за Гърция, основната пречка са финансите на Х
Луната в критичен градус,била е в знак на марс,екзалтация на слънце,заточение на венера.Предстои да си смениш мнението по определени теми и въпроси на 180*.В знак на екзлтация,в дом на венера и заточение на марс.На луната предстоят много аспекти,първо квадратури със слънце,венера.Твоите финанси ще са ограничени,вероятно ще се изхвърляш да харчиш пари.След това луната ще направи тригон със сатурн,меркурий,плутон.......като преди това секстил с нептун .Вашите управители на 3 ти и 9 ти домове вървят към секстил,което е отговор Да.Нептун в твоя 9 дом-още веднъж Да.Меркурий съвпад Плутон в 12дом на Х,отново Да.Последният аспект,който ще направи луната,преди да напусне знака е опозиция с Юпитер.,вероятно и с марс.Ти ще пътуваш,но ще бъдеш разочарована,няма да се забавляваш така,както би ти се искало.

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #6391 -: Януари 25, 2018, 10:28:46 am »
Възможно е вече да знаеш отговора и да питаш от любопитство. Мисля, че ще пътувате. Луната последно ще направи тригон с Меркурий, естествен сигнификатор на пътуванията, а и твой У3,12, негов У6,9.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14000
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6392 -: Януари 25, 2018, 02:31:19 pm »
Последен аспект на Луната в телец е тригон с Меркурий
КАРТА

astromax

• Newbie
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #6393 -: Януари 25, 2018, 03:49:24 pm »
Здравейте,нов съм но знанията ми в астрологията са само повърхностни .
Моля да ми помогнете с информация за моят хороскоп.През юни предната година 2017 се запознах с момиче,но не знам на къде вървят нещата.До преди да я срещна доста бях объркан.Но и не съм готов все още за сериозни взаимоотношения,а и не мога да разбера при нея как стоят нещата.Иска ми се да знам в каква насока вървим.Ще прикача карта с моите данни от астро.ком ,за нея само мога да ви кажа дата и град,час не знам (04.Май.97г е тя От гр.Ямбол,но учи в София)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6394 -: Януари 25, 2018, 03:57:52 pm »
Това не е хорарна карта.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

astromax

• Newbie
  • *
« Отговор #6395 -: Януари 25, 2018, 04:02:55 pm »
Помогнете ми какво трябва да направя ,за да ви изкарам такава карта ? Наистина съм много нов.
Благодаря

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6396 -: Януари 25, 2018, 04:05:28 pm »
Дата, час и място на задаване на въпроса.
Въпросът нали е свързан с отношения? Да се формулира максимално ясно.

Тема за любовни въпроси: http://astra.la/forum/index.php?topic=95.3780

astromax

• Newbie
  • *
« Отговор #6397 -: Януари 25, 2018, 04:08:07 pm »
Дата, час и място на задаване на въпроса.
Въпросът нали е свързан с отношения? Да се формулира максимално ясно.

Тема за любовни въпроси: http://astra.la/forum/index.php?topic=95.3780
Благодаря,сега видях че има и такива теми.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2145
« Отговор #6398 -: Януари 25, 2018, 05:08:12 pm »
Благодаря за отговорите, Х е приятелка, но понеже зададох въпроса с името, я гледам по седми дом.
С нея винаги си изкарваме перфектно и в това да е другояче силно се съмнявам.
Самотна майка на ученик и студент е и само парите са проблем в случая. Доскоро имаше допълнителен източник на доходи, но вече не.
Ако знаех отговора, нямаше изобщо да питам, но в последно време понеже само за това си мечтаем и планираме за май/юни, затова попитах.
Аз, честно казано, съм скептично настроена към осъществяването на това пътуване, но дано сте прави.
Има голяма вероятност да пътувам с друга компания, да / в случай , че тя откаже поради споменатата причина/. Както да променя мястото също.
Благодаря!
« Последна редакция: Януари 25, 2018, 05:10:30 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

julia

• Sr. Member
  • Публикации: 272
« Отговор #6399 -: Февруари 07, 2018, 07:18:25 pm »
Един въпрос от мен
Къде е портфейлът  на майка ми
Най вероятно е в къщи ,но го търси цял ден и не може да го открие

akruks

• Hero Member
« Отговор #6400 -: Февруари 07, 2018, 08:19:31 pm »
Един въпрос от мен
Къде е портфейлът  на майка ми
Най вероятно е в къщи ,но го търси цял ден и не може да го открие
има отделна тема за хорари за изгубени вещи
портмонето на майка ти не е у дома, а на работното място, стая за почивка и хранене- Луната У2 за нея в неин 6д, в скорпион- офис,чекмедже, каса, метален шкаф, до място за отпадъци

Lora

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 53
« Отговор #6401 -: Февруари 11, 2018, 12:35:22 am »
От няколко дена насам постоянно ми пишат разни непознати по Фейсбук. Започва да става странно и се чудя дали не е нагласено. Подозирам конкретен човек. Ако го гледаме по Десцендента дали е той или е просто някакво странно съвпадение?

akruks

• Hero Member
« Отговор #6402 -: Февруари 12, 2018, 02:24:49 am »
От няколко дена насам постоянно ми пишат разни непознати по Фейсбук. Започва да става странно и се чудя дали не е нагласено. Подозирам конкретен човек. Ако го гледаме по Десцендента дали е той или е просто някакво странно съвпадение?
Луната е без курс, У3 е за отсрещната страна и последно е извършила тригон с Уран у10 в негов 12д , а Венера У1, У6 е в ингрес, ще смени скоро профила
На мен също напоследък ми искат приятелство разни новорегистрирани, сложили по една-две снимки на офицер от американска армия и гледам има клъвнали жени да се сприятелят с тях, а те ало-измамниците се преориентираха към социалните мрежи, тъй че едва ли е човека, когото подозираш

Lora

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 53
« Отговор #6403 -: Февруари 12, 2018, 01:37:36 pm »
Благодаря, Акрукс!

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6404 -: Февруари 16, 2018, 06:20:57 pm »
Въпросът е дали е коректен продавачът и дали ще бъде уредена рекламацията.

Обратна връзка по хорара:

Продавачът се оказа коректен.
Първо получих мейл, че върнатата от мен стока е получена. След това мейл, че са ми изпратили поискания по-голям размер. Днес пристигна роклята – този път става, доволна съм. По мунданен съвпад на Луна и Венера в Риби.

Дори не са ми взели пари за доставка. Но според тяхната политика доставки над определена сума не се заплащат.4

Извън хорара. Изключително бързо ми възстановиха парите и за една друга рокля, която им върнах преди седмица. Парите са дошли по сметката ми още на 14ти, сега го видях.

Така че са коректни, а онова, което се изписва за тях в тяхната ФБ страница, е абсолютен хейт.

« Последна редакция: Февруари 16, 2018, 07:45:06 pm от Lilla »