nerealna, малко офф топик, но по повод последния ти пост: Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му своите планове.
П.П. Ако толкова отлично се осъзнаваш и непрестанно се владееш - кога ще го живееш този живот?
всеки християнин поназнайва някое и друго изречение от библията, но колко хора разбират наистина това, което знаят… там пише „бог ни е създал по свой образ и подобие…“ следователно той ни е дал от силата си, дал ни е възможността да мислим и да вземаме решения, да правим избори. ако хората осъзнаваха, че всяка тяхна мисъл и действие водят до някакви последствия за тях самите, за другите, за обществото, животът на земята би бил много по-добър.
контролът не е толкова страшна дума. целта е да снижа негативите в живота си до минимум. всъщност благодарение на контрола живея точно така, както аз искам, а не както другите искат от мен.
как ми помага астрологията – ще дам един пример. преди време имах доста показатели за бременност. сложих си спирала и това не се случи. не знам дали щях да забременея или не, но факта, че направих нещо по въпроса, за да не се случи това, което не искам , ми дава някакво удовлетворение.
за примера на алена- аз лично не бих живяла с човек, който е склонен да постъпи толкова подло с мен. да я забремени без тя да желае- това е форма на насилие. едва ли е единствената му егостична постъпка до момента. бих изхвърлила такъв човек от живота си. това е част от контрола.
всяка жена има правото да стане майка и всяка жена има правото да Не стане майка.
Алена извини ме, че ползвам твоя пример… и ако нещо греша, но от едно изречение, така изглеждат нещата.