Някави социопатски наклонности ми се струва, че може да има. Луната е с Кету в 12-ти в накшатра на Раху, аспектирана от Марс. Променливо, нестабилно емоционално състояние със склонност да избухва (опозиция Марс/Сатурн). Освен това в 12-ти от Луната е Сатурн - възможно е склонност към депресивни състояния също така. Психиката ми се струва слабо място. Да не убивал хора на т.нар. killing spree? Марс и Кету като се съберат на нестабилна Луна могат да я превърнат в хладнокръвен убиец с огнестрелно оръжие.
Дали е бил в затвора? У1 и У6 във ведическата карта е Марс, който получава аспект от малефика Сатурн. Но пък Марс е в един знак с Юпитер и то знака Риби, където Юпитер е на трон. Домът е 5-ти - благоприятен. Изглежда ми като да е оттървал голямата присъда или всякаква изобщо. Но индийската карта като цяло ми се струва слаба (ако правилно съм я построила на ръка). Няма планети в ъглови домове. Тронов Юпитер в трикона дом (5-ти), който при това изпитва влияние от Сатурн, не знам дали може да закърпи положението.
Извинявам се на човека, ако е някакъв духовно посветен в мокшата, а не психопат-депресар.