Автор Тема: осъждане и затвор  (Прочетена 20928 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: осъждане и затвор
« Отговор #75 -: Януари 19, 2014, 05:41:08 pm »
"Хубава" карта за изнасилвач и сериен убиец

Голям земен тригон има при този и нито един напрегнат (мажорен) аспект.

Прави ми впечатление съвпадът Венера/Плутон, който стои някак изолирано в картата и няма мажорни аспекти с останалите планети.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #76 -: Януари 19, 2014, 05:42:20 pm »
Лили ,пишем едновременно за едно и също,синхроничност :08:
и
 У7 +У8, 9 в 12 =Юпитер +Сатурн класика,престъпни наклоности,извън закона
У10 в 12 -Уран с това е известен в обществото
и Венера е У СЛВ В 5 дом,съвпад с екзалте Плутон
и тук Луната има връзка със Сатурн,като нейн диспозитор
пък и хитър и пресметлив схематик  с меркурий в дева,необходимо за да е сериен убиец
« Последна редакция: Януари 19, 2014, 05:49:59 pm от strelicka »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #77 -: Януари 19, 2014, 05:51:57 pm »
Лили ,пишем едновременно за едно и също,синхроничност :08:

Мдам  :), затова махнах прикачената карта - да не се дублират.

Най-точният аспект в картата е съвпад Меркурий/Нептун, намират се в един и същи градус. Меркурий управлява АС и е с есенциално достойнство, но съвпадът с Нептун може да внася някаква специфика в изявата му. Или болно въображение, налудничави идеи, или някакво отклонение в психичното развитие.

Сега чета - типично девишко проявление, добило ексцесивни измерения - грижливо е почиствал телата на жертвите. Споменава се и за ексхибиционизъм.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #78 -: Януари 19, 2014, 05:54:46 pm »
Тая карта е направоо...
Ще взема да я дублирам в темата за убийците, аз лично нямаше да позная с тия тригони

strelicka

• Hero Member
« Отговор #79 -: Януари 19, 2014, 06:07:23 pm »
и колко пъти му се е разминавало провосъдието ,тя неасп.Венера  е диспозитор на У7,8,9,10

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #80 -: Януари 19, 2014, 06:13:08 pm »
И на мен нямаше да ми хрумне, че човекът е със сериозни отклонения в психиката. В първия момент като я видях, се сетих за картата на Рене Декарт (http://www.astro.com/astro-databank/Descartes,_Ren%C3%A9, въпреки че дори датата на раждане не е сигурна). И в западната, и във ведическата карта на убиеца всичко крещи Венера според мен. Във ведическата карта 5 от планетите в големия трин (включително светилата) са в накшатри на Венера. Същата тази Венера управлява 1-ви и 6-ти дом и е поставена в 3-ти. Венера е във взаимна рецепция със Сатурн по накшатри. Сатурн е в 12-ти заедно с У8 и У11 Юпитер. Насилственост, жестокост, контрол (Сатурн), свързана с осъществяване на желания (11-ти дом) за сексуален акт (8-ми дом) - така бих интерпретирала положенията, но разбира се защото от самото начало знам чия е картата. Луната е силно свързана с тази конфигурация. Луната е в знак на Юпитер и получава аспект от него - това се счита за силна връзка между две планети във ведическата астрология (самбандха). Това свързва ума с горната конфигурация, насища ума със споменатите желания. Добавям, че Луната се намира в 8-ми дом, по който се отнасят смъртта и сексуалният акт, и също така е марана стхана за Луната - буквално, място, в което умира.

При това че тук Венера изпъква (най-силната планета по шадбала, сила = 174%) и е в 3-ти дом (в знак на Луната - ума), не се споменава за артистичен талант.
« Последна редакция: Януари 19, 2014, 06:15:09 pm от Mirabella »

Papy

• Hero Member
« Отговор #81 -: Януари 19, 2014, 06:20:00 pm »
според мен ако тая венера имаше поне едно аспектче, нямаше да се стигне до там - но можем само да гадаем

Papy

• Hero Member
« Отговор #82 -: Януари 19, 2014, 10:08:15 pm »
какво мислите за този човек - (н)е ли бил в затвора?

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #83 -: Януари 19, 2014, 10:19:42 pm »
Някави социопатски наклонности ми се струва, че може да има. Луната е с Кету в 12-ти в накшатра на Раху, аспектирана от Марс. Променливо, нестабилно емоционално състояние със склонност да избухва (опозиция Марс/Сатурн). Освен това в 12-ти от Луната е Сатурн - възможно е склонност към депресивни състояния също така. Психиката ми се струва слабо място. Да не убивал хора на т.нар. killing spree? Марс и Кету като се съберат на нестабилна Луна могат да я превърнат в хладнокръвен убиец с огнестрелно оръжие.

Дали е бил в затвора? У1 и У6 във ведическата карта е Марс, който получава аспект от малефика Сатурн. Но пък Марс е в един знак с Юпитер и то знака Риби, където Юпитер е на трон. Домът е 5-ти - благоприятен. Изглежда ми като да е оттървал голямата присъда или всякаква изобщо. Но индийската карта като цяло ми се струва слаба (ако правилно съм я построила на ръка). Няма планети в ъглови домове. Тронов Юпитер в трикона дом (5-ти), който при това изпитва влияние от Сатурн, не знам дали може да закърпи положението.

Извинявам се на човека, ако е някакъв духовно посветен в мокшата, а не психопат-депресар.
« Последна редакция: Януари 19, 2014, 10:24:47 pm от Mirabella »

Papy

• Hero Member
« Отговор #84 -: Януари 19, 2014, 10:32:42 pm »
При всички положения е леко мъртъв, няма да подсказвам дали има нужда от извинения :)

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #85 -: Януари 19, 2014, 10:35:08 pm »
Да не преправям горе. Под лабилност на психиката имам предвид също, че може да е употребявал опиати - наркотици, алкохол и т.н. Това не прави човек затворник автоматично, разбира се. Много от творците се друсат. Ей така, за вдъхновение.

Papy

• Hero Member
« Отговор #86 -: Януари 19, 2014, 10:37:55 pm »
Мирабелааа, много ме изкушаваш да подскажа, ама няма :)

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #87 -: Януари 19, 2014, 10:44:08 pm »
ОК. Просто кажи, че съм в грешка и толкоз. :012:

Лека нощ от мен, форум! Беше ми много приятно.
« Последна редакция: Януари 19, 2014, 10:57:17 pm от Mirabella »

Papy

• Hero Member
« Отговор #88 -: Януари 19, 2014, 11:01:59 pm »
лека - и на нас ни беше :)
отговорът - след ден/два

strelicka

• Hero Member
« Отговор #89 -: Януари 20, 2014, 10:50:39 pm »
силен марс в съвпад с юпитер в опозе на ексзалтирал сатурн как се живее с това,огромни желания и спирачки
малефик  съвпад с юпитер/сигнф.на 9 дом/ и в каре към У9 съдилищата Слънце и Сатурн,втори малефик в напр.асп. с Юпитер/връзка със 7 ,в знак Везни на провосъдието/и с диспозитор Венера вУ7 в юпитер знак ,връзка с 9 и намираща се в 1,връзката е 1-7-9
+ У12,1  Плутон е в 7 в съвпад с Нептун /сигнф. на 12/ и тук има връзка 1-7-12
Юпитер/диспозитора на У7,сигнф.на 9 мунданен в напр.асп с 2-та малефика / и ПлутонУ12,1 в 7 дом, участващи в пръст на съдбата с връх К12- бил е в затвор,ама то тогава и каторга е имало и заточение ::)