Сатен, типичната луна в рак, без други влияния е с големи, влажни, често сърнешки очи. С годините се научава да се прикриват, тоест-чувствителните очи.
Цитат на: enigma в Февруари 03, 2014, 10:05:38 pmСатен, типичната луна в рак, без други влияния е с големи, влажни, често сърнешки очи. С годините се научава да се прикриват, тоест-чувствителните очи.Enigma ,и Луна аспектирана от/ по оста Рак/Козирог също.
Цитат на: enigma в Февруари 03, 2014, 10:05:38 pmСатен, типичната луна в рак, без други влияния е с големи, влажни, често сърнешки очи. С годините се научава да се прикриват, тоест-чувствителните очи.Имах в предвид погледа, не формата на очите. А различните по цвят очи с какво ги свързваме-Скорпион и Плутон или ?
Погледа на Abroad,не е нептунов ,защото в него има искрици и "мишена ".
Цитат на: Рени в Февруари 03, 2014, 11:16:17 pmПогледа на Abroad,не е нептунов ,защото в него има искрици и "мишена ". И аз това казвам.планети на ъгъл... :57:
Цитат на: Рени в Февруари 03, 2014, 11:16:17 pmПогледа на Abroad,не е нептунов ,защото в него има искрици и "мишена ". Определено не е и го казвам защото погледът ми прави най-голямо впечатление като поначало, нещо плутоново има, слънце в ъглов дом или нещо от този род.
И го казах това, защото познавам жена с много подобен поглед/очите са зелени/ и няма нищо общо с Нептун .При Нептун наблюдавам един празен поглед, някой в който не виждаш нищо и не ти 'говори' нищо, както казва сестра ми 'Рибешки' :012: .