То и без да ти гледам лунара, днешното пълнолуние ти е върху наталния Меркурий.
И се поражда тенденция към неразбирателство, хората стават по-нервни и докачливи.
И на мен една дама преди малко твърде емоционално реагира. И монологът й вече продължава около час. А моята реплика дори не беше адресирана към нея. При все това, че се включих с мнение без задни мисли, водена от естественото си желание някому да бъде полезно. Но нали все някоя трябва да се направи на по-знаеща и компетентна на мой гръб, обикновено затова захапват. :57:
Lilla,
Не знам дали е от пълнолунието или е от менопаузата и, но от известно време т.е. последната една година е отвратителна и нервна, остро реагира на всяка една дума и това взема връх в нашите взаимоотношения. Е както и при теб и при мен стана същата ситуация, изобщо не ме изчака да се доизкажа, а започна да крещи и повишава тон и да си знае нейното... А аз за да разведря обстановката се пошегуваш и то за съпруга ми нещо.
Мисля, че варианта да се изнесем ще е най-добрия. Но в този Лунар не виждам такава тенденция, тъй като Лун 4-ти дом е в 12 натален (Събитията на месеца могат да бъдат придружени от трудности с роднини, членове на семейството, както евентуални, така и емоционални. Положението в дома, в семейството предизвиква състояние на недоволство, самота и опустошение. Възникването на обстоятелства, при които дадено лице е принудено да се скрие,
не може да се разпорежда с неговата собственост, жилище, то е много възможно.)
А Лун.У4 Меркурий в 7ми Лун дом, но на нат.К4 в Лъв, предполагам че ще има остри реплики с мъжът ми (което се случи снощи след реакцията на майка му) и може би коментари за смяна на жилището, което също коментирахме. А и Меркурий е квадратура с Юпитер мой У10 , У4 на съпруга ми(което е майка му).
Лун У3 комуникацията е в 12ти натален дом:Често посочва усложненията на отношенията с близки роднини,конфронтация с близката околна среда.
Лун.Венера в 8ми Лун дом и 5-ти натален:Посочва също промените в любовните взаимоотношения (по-скоро към тяхното влошаване), върху твърди чувства, съмнения, мъки;
Е...много хубав месец ми се очертава, няма що!