Здравейте и благодаря за съветите и подкрепата. Един от "проблемите" ми е че страдам от прекалено много свободно време и затова са тези главоблъсканици и драми, които живеят само в мен. Не ми харесва да съм такава. Осъзнавам, че този транзит преекспонира гадните ми личностни качества, над които явно е време да поработя. Ще се отдам на творчество. Тази енергия трябва да се сублимира, иначе рискувам да бъда погълната от нея. Надявам се когато Плутон се поотдалечи от Луната ми, да отпусне хватката си. Не искам да съм ревнива, отровна, сдухана и тревожна. Не искам и да разчиствам нищо в живота си. Просто трябва да се надградя. Човек не може да се надгради ако постоянно коригира, руши и поправя.
Така,извинявай,че съм директна,но не ти харесва да си такава и се питам как ще надграждаш върху нещо,което не харесваш и няма да мине с корекира и поправя,а тотална промяна върху това ,което те кара да изпитваш тази емоционална болка,вина,мъка...
"не искаш да разчистваш нищо в живота си"- тр.плутон носи промени доброволно или доброзорно,първото е осъзната промяна агирано от самият човек,а второто е принудително,продиктувано отвън чрез обкръжението ти или събитие,което те вкарва в ситуация с емоции като безсилие,безпомощност ,криза на личността,страх,фатални ситуации,принуда,трудности,конфликт с властимащи хора,важните промени настъпват след стрес и напрежение,ако аспекта към луната е каре,промените са вследствие външен натиск,ако е опозе- ще си поставена пред избор
вътрешният конфликт е между онази част от теб, дето трябва да се промени и нежеланието да променяш нещо,раздвояване,което външно ти пречи с усещането,че времето е спряло,духът иска промяна,а характера-не,когато става въпрос за унищожаване на модели на поведение,емоции,действия,структури, функции- това е Плутон,след неговата енергия нищо не е по старому,да отстъпваме ,ако се променяме доброволно,няма да има нужда от стресиращи ситуации
и няма какво да надграждаш-Сатурн -гради,Плутон-руши,за да промени,отнема неща,които не са ви нужни вече, изправя пред болезнената истина,че няма нищо сигурно в живота ни,особенно за тези,които искат да домират,властват и потискат околните с негативните си емоции като ревност,вменяване на вина,контрол, манипулации, интриги, отмъстителност, злопаметност,арогантност,агресивност,своеволие,недоволство-плутон прави,така,че да осъзнаем и да променим,дава ни сила да се справим с тази част от характера си ,която генерира най-много грешки и да го променим,никак не е лесно,като разговор с Бог, изповед пред самата себе си-къде,как и защо ,да си признаеш къде бъркам е първата крачка към промяната