Иначе съм типична везница - тортичка, заоблени форми, малък нос - сметанова тортичка, голяма сладост, чак нагарча. Уран може би малко обърква, поне във визията си не го намирам - нито съм макаронеста, нито ексцентрична прекомерно. Обичам нестандартни аксесоари, различни. По-скоро асцендент взема превес в поведението при мен. Визията се оказва предимно по везните. Плутон се изразява в изродщината( ) - зъбната фасада никога не е била в перфектен ред - наредени бисери, това го нямам. Понякога и в поглед може да се види. Ако приемем прекомерните бенки и това "жигосване" за плутоново, имам го. Под очите има леко тъмни сенки, пак плутоново. Везните убиха Ураня във визията. Поне при мен надделяват.
Azazael,бохемско излъчване ,лъскава -лъвска коса,очите доближени ,изскрящи ,изписани устни,тялото е леко несъразмерно като съотношение ,в определена част има по-голяма тежест,подпухналост,сякаш там събираш/складираш нещо или обратно прекалено суховат/кокалест,крайниците ти са или много стабилни или обратно,по-скоро женствен вид ,като хамелеон ,околните трудно те разпознават или виждат всичко от теб.
или обратно прекалено суховат/кокалест,крайниците ти са или много стабилни или обратно,по-скоро женствен вид
Azazael ,благодаря за "обратната връзка " ,но този нюанс синьо откъде се появи ?!?
Много обичам синьо и зелено да нося - предполагам заради телеца и Нептун.
Венера в Близнаци-сиво-синьо,може и зелено от Телец-а.И аз имам достатъчно Нептун,но нищо от неговата палитра не ползвам. Но много добре пасва на закачливото ти излъчване ,този цвят .
Ето ме и след малко я трия. :012: ::)Право в десетката - кожа и кости. :012:
Рени, а може ли и теб да те видим?
No answer.
Е-е, изтървала съм ти селфито :012: