Не е никак лично, Рени. Ако не бях споделяла толкова за синастрията ни можех да я пусна като астрозадача как готовите постулати не работят на живо. Той е новолунно-затъмнен Телец със светила в точна опозиция с Луната ми и разбира се, негов СЛВ върху моя Луна, макар и в съседния знак. Сатурнов асцендент - Водолей. Далече е от определението плутонов. Плутон е в осми дом, в Скорпион е само МС - но той е в последните градуси на знака и да, донякъде Плутон има косвено отношение към кариерата му, но едва ли е определящ.
Не знам кой на кого топли къщата, заедно сме от сто години от деца, и до голяма степен сме се донаправили един друг по образ и подобие.
Явно имаме еднакви основни промисори, поради което се движим кариерно, личностно и финансово в пълен синхрон - това е добре, като сме горе, но пък при долните точки стресът е удвоен
. Имаме различни хобита и различни интереси, но общо усещане за ценности и обща зона на комфорт и толерантност. Последното е постигнато с доста драми в началния етап от връзката. Както се и предполага, предимно инспирирани от мен, скорпионщината и сатурновщината ми.
Сексуален тонус - имам Марс в Телец и Венера в Скорпион, срещу негов Марс в Риби и Венера в Рак.
Финансовата, пък и всякаква друга независимост е много важна за мен. Съгласна съм, че това е може би плутонов урок, но пък класиците биха казали, че е сатурнов - квадрата към Слънцето, разположението му с Кету върху Асц. някакси води до такива решения. Работя от тийнейджър и често съм в ситуации, в които семейството ми - родителите и сестра ми зависят финансово от мен.
При него ситуацията е подобна - отраснал е без майка и се оправя с две и двеста.
И двамата сме широкопръсти, но без най-необходимото не сме оставали. Не разчитаме на дарове от съдбата - нямаме подходящите карти за това, но пък със съответните усилия винаги постигаме целите си.