алена я усещам много силно плутонова, извиква спомени и усещания за един от най-злите хора, с които съм се сблъсквала в живота ми.
интуитивно е, не знам на какво се дължи, може и да е от снимката, имат известна физическа прилика.
а най-любопитно ми е (още от миналите форумни хабитати) да наблюдавам различното отношение, което предизвикват/привличат различните типове потребители (не искам да пиша "хора":Д) с държанието си. венерините и плутоновите типажи много добре го извъртат винаги, така че накрая максимално хора им обръщат внимание и се занимават с проблемите им, макар те самите да са досадно нахални, груби, неблагодарни и прочее. това, според мен, си струва изследването:Д забавно е да се наблюдава като явление отстрани, макар понякога да ме доядява, че толкова хора се ловят на евтини манипулации...
като открих настоящия форум доста време след смъртта на предишния, Лили минаваше през някакъв период, в който яко хранеше хората, с които работи, и активно се обсъждаха някакви мъже. първото ми впечатление беше ужасяващо. сега ми е от любимите потребители.
мислех си, че веселин е един друг веселин, но разбрах, че не е.
харесва ми да си представям акрукс като любимата ми г-жа по биология в гимназията. много дева имаше и там<3
//та, внимавайте, наблюдавам ви:Д