И тук давам обратна връзка, че тези дни ми започват лекциите, и няма да имам време.
Скорпионче,
цепя на
да не се занимаваш този месец с някакви наследствени неща? може жена да е замесена. и да е на вътрешно ниво, ще завърши благополучно започнатото и ще си доволна.
Подкрепата и опората на братовчедка ми се отрази добре.
Карти за януари за Скорпиончето
ц.РЖ/ 6ж+2м+3п
Оо много успешен месец, Скорпи се очертава особено в работата/учението. Там ще имаш заслужено признание и ще ти се радват близките. Новина или събитие, което ще те изненада, ще се чудиш как да реагираш. Възможно е пътуване или леко напрежение през януари.
В началото ми беше труден месец, но от днес нещата се обърнаха коренно. И то в положителна посока - доволна съм!
Таро за Януари за Скорпи.
Творчество Миналите животи Товарът
Скорпи, като да искаш да дадеш на някого нещо, а той да не го приеме, да не хареса нещо, което си направила за него или за вас. Може да е човек от миналото ти или ситуацията да ти напомни за някоя такава стара ситуация, отпреди, нещо което ще те разстрои. Има го и това, че ти ще преекспонираш проблема и ще се почувстваш натоварена. Може да се почувстваш принудена да се съобразиш с желанията на друг човек, което няма да ти е по сърце и това да те натовари още повече.
Но пък имаш решение - да не го правиш. Да се съобразиш със себе си. Ти прецени как да реагираш. :58:
Неприет жест, но и аз проумях къде бъркам.
п.с. като допълнение - този месец акцентът пак беше по 5 дом и моите любовни вълнения.
Не знам от това ли, от какво, но започнах да сънувам много ярки и вълнуващи сънища, отново се върнах към медитацията и хоби, което ме успокоява.
Въпреки, че започнах годината с тежък емоционален товар, смело мога да заявя, че този ми период е към своя край.
Ооо, забравих най-важното - започнах да ходя на фитнес.
Пак съм на вълна отслабване.