Промяна в кариерата, както и в социален статус може да очакваш след 2г, когато пр Новолуние на 30 май 2016г ще съвпадне с Нептун у10 в 5д в натала и с пр Венера У10 на Иц в пр карта, ще е в хармоничен аспект с нат Асц/Дсц, с пр Марс, с пр Плутон у4, с пр Уран у7
Сега си още под въздействието на фаза квадрат на пр Слънце и пр Луна в 13гр лъв от 26септ 2009г, което е в хармоничен аспект с нат Меркурий у4, но квадратира прогресивни Иц/Мц
благодаря ти, че си правиш труда да гледаш по картата ми - знам, че не за първи път го споменаваш това новолуние и тази балсамична Луна .... но аз няма да издържа тук още дълго време .... по-скоро ще се "свия" вкъщи и ще чакам да минат двете години, отколкото да се подлагам още дълго на това изпитание. Явно си е много точно определението, че при У6 в 1 дом, работата би трябвало да доставя удоволствие на човека. А при мен не е така ... Трябва да намеря временен вариант докато дойде новолунието - трябва да работя нещо, което ми е по сърце, пък и дори за по-малко пари.
В момента дир Меркурий прави тригон към наталния Юпитер, дир МС влиза в аспект със СЛВ, а новолунието в края на този месец е точно върху прогр Юпитер. Ще ми се да ми даде нещо дори и временно. Транзитния Юпитер е в 1 дом и ще направи възврат. Доста неща по Юпитер .... там ми е надеждата за временно решаване на проблема.