На мен ми е в 7 дом, но май нищо 7-мо домно нямаше. От там прави квадрат към Венера У2,9 и Уран У6. Прибрах едно глухо мини старче - куче. Сигурна жертва на улицата, не му знам какъв му е случая, изобщо не е от квартала, но не можах да го оставя в студа, насред булевардите с фучащи коли и кучетата в квартала. Не знам дали квадратиращото Новолуние има пръст в това (защото ми е малко нанагорно, предвид това, че няма абсолютно никакви навици, а е стар вече), но пък много му се радваме. Може и секстила на тр Уран към К6 да е намесен. А след това и едното ни куче имаше здравословен проблем, който ни шашна много и беше наложително да го водим на доктор - дадохме си всичките пари там. Така че и квадрата към Венера не остана незабелязан.
На мъжа ми беше на К6, опозиция Плутон У2 и тригон Юпитер У3 съУ6, Нептун У6. Отново му се появи проблем със зъба, който от средата на февруари не спира да го тормози и беше на няколко зъболекаря. Наложи се пак да ходи, пак отлагаше посещението заради липса на пари. Уж го оправиха, дано всичко вече е наред (заради тригона). Имаше и едно пътуване в провинцията - дано е плодотворно, а не поредната партенка.