Имам Марс и Нептун в близост. Марс на 29 градуса в Стрелец, а Нептун на 9 градуса в Козирог и между тях Сатурн и Уран на 0 градуса в Козирог. Всичко това на асцендента. Заради Нептун в 1 дом в близост до Марса според класическата литература трябваше да съм се отдала на чашката. А и в Стрелец Марс пак си е рибешки и близък до пристрастяванията.
Алкохол не харесвам, насила си поръчвам едно малко като изляза, за да не изглеждам нелепо на масата. Дори вино и бира не обичам.
От малка съм била в компании, в които е имало наркотици. Тогава пробвах най-лекото възможно. Не ми хареса много.
Дуго, по-силно пробвах чак наскоро, след като навърших 30. Пак не се впечатлих. Същият адреналин и настроение мога да си докарам по поне 3-4 различни начина, които не включват никакви вещества.
Според мен ефекта на Марс с Нептун е трудното канализиране на енергията. Дава склонност за прахосване на енергия по несъществени цели. Липса на фокус. Но с времето това подлежи на корекция.
За мен също музиката има много специално място и звуците ми влияят силно на енергията и емоционалното състояние.