Точно по времето на пълнолунието си бях вече в България. Няколко дни преди него имах лунен възврат с АЦ в 12-ти дом, ужасен месец се очертава, не съм посещавала толкова лекари и болници никога! Сложиха ми няколко ваксини, убождаха ме и да ми вземат кръв. Към края на тази седмица ще съм приключила с всички медицински подробоности свързани с предстоящото ми заминаване на друг континент, с много завишен риск от заразни болести.
Иначе за пълнолунието в Близнаци, освен че направи секстил към натална Луна (само на няколко минути) и Меркурий в 6-ти дом, е хвърлило и точен тригон към натален Плутон в 12-ти дом (пак по-малко от градус разлика), както и опозиция към натален Нептун във 2-ри дом. Имам и натална Венера в 8-ми дом, но тя е в 9-ти градус, сякаш е далеч за да отчитам като съвпад на пълнолуние с нея. В същото време транзитен Марс е бил около ИЦ, Марс в натала управлява 6-ти дом. Активирани са били 4-ти, 6-ти и 8-ми домове, щях да съм много доволна ако ми се беше разминало само с банковите неуредици! Като добавим и лунара с АЦ върху натален Плутон в 12-ти в опозиция на натална Луна в 6-ти, излиза здраве, домашни животни и болници, така ще върви до следващия лунар явно