вие пък за един несложен колан сте се хванали,аз като се явявах в далечната 1986г.-"в тежкия социализъм" имаше листовки,полигон/ тунел с колчета,естакади-качваш се гасиш колата на стръмното и после палиш и тръгваш без да гасне или да се връщаш назад и успоредно и перпендикулярно паркиране/градско,извънградско,3 месеца курс,устройство на автомобила
....та се явявам аз на изпит м.02,след като валя сняг та се скъса цяла нощ,отдолу лед,улици непочистени,ако дадеш газ повечко на светофар се върти като кормилачка-ладичка ,ако не дадеш газ гасне и затова късат,защото задръсваш движението, та в тез прекрасни климатични условия се качкам в колата и лягам,облегалката счупена,мъжорлята се скъсват от смях на мой гръб,а мен ме обливат топли и студени вълни като в тежък климактериум,а съм само на 21г.,обаче моя марс в дева на асц. се активира потеглям рязко и спирам рязко като главите им стават на камбанка ,описвайки пълна траектория на махалото отзад-напред,което спира притока на въздух и смехът им и казвам аз в тази кола,без да се облегна не мога да натискам педалите и това ги довърши,сринаха се от смях,но изпитващият " милиционер" по едно време овладява положението, издава заповед на инструктора да затиска с колене облегалката и потеглихме, така взех изпита.....