Най-добрият шофьор на всичко, което е на колела - Марс в Стрелец, Меркурий в Риби. Под всичко, имам предвид всичко, на всякакви терени, във всякакви условия.
Втори номер - сигурен, стабилен, с бърза реакция и ориентация - Марс в Риби, Меркурий в Близнаци. Не се презорва със скоростите, но може да мине отвсякъде и да те прекара през всичко, по най-прекия и най-чевръст път. Дори да не е бил никога на мястото преди това.
Най-добрата жена шофьор - Меркурий в Дева, Марс в Рак - не дава акъл, ма и не приема. Не понася някой да я вози, кара чевръсто, бързо, брилянтно.
Аз съм по-скоро неустрашим шофьор, в общия случай обаче удържам импулсите си да наора наглеците, които не виждат други участници в движението, освен себе си. Обикновено, ако не карам, съм много досаден навигатор - само бърникам по копчетата и давам сигнални команди от типа - Пешеходец! Камера! Табелата! или безадресното и напълно безмислено Внимавай!, което ако не обясниш за какво да се внимава, си е непосредствен и излишен стрес. Ужасна работа, затова гледам да си се возя сама. Марс в Телец, Меркурий във Везни.
Сестра ми е никакъв шофьор. Сигурно е единствената в историята, късана четири пъти на полигон, и всеки път още на влизане в квадрата, поради помляно предно колче. Марс в Близнаци и Меркурий в Лъв. Иначе е изключително сръчна в ръцете - изкарва си парите със занаят, работи с машина, с добър баланс и култура на движение на тялото, ма на. Още не се е отказала съвсем да кара.