Автор Тема: Враговете в натала  (Прочетена 13892 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Враговете
« Отговор #45 -: Януари 04, 2014, 05:04:08 pm »
Благодаря и аз, може за теб да е странно, но намирам, че имаме сходен стил тук, в астронапъните.... :08:

Не ,защо да ми е странно ?!?  ;)
Когато се срещнат два Марс-а в един и същ знак ,"преработени " от Плутон,се получава много добър "работен екип" и като начин на  утвърждаване .За стила като сходство ще питаме Венера ,ако твоята има "връзка " с Марс ,Слънце/Лъв/5-ти дом ,Сатурн-тогава ,да  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #46 -: Януари 04, 2014, 05:26:10 pm »
Някой спомена ,мисля Лили беше ,че "враговете" май се случват по 1/3/7/11-ти домове,домовете на взаимоотношенията и може би наистина е така ,когато там попаднат синастрични планети  ::)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #47 -: Януари 04, 2014, 05:29:14 pm »
По знака в 11 дом и знака, интерсептиран в 3ти, съм срещала доста неприятни хора, но не мога да ги нарека врагове.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #48 -: Януари 04, 2014, 05:33:02 pm »
По знака в 11 дом и знака, интерсептиран в 3ти, съм срещала доста неприятни хора, но не мога да ги нарека врагове.
А в тези твои домове има ли нещо по темата, или с управителите им?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #49 -: Януари 04, 2014, 05:36:09 pm »
Плутон в 11 дом; в 3 дом планета няма, но отсреща е Сатурн.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Рени

• Hero Member
« Отговор #50 -: Януари 04, 2014, 05:43:55 pm »
Ха..и аз имам лек неприязън по УК3 като  знак и планета там ,също и по знака на К11  ::)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #51 -: Януари 05, 2014, 10:23:41 am »
да споделя и аз, имам  7 дом Риби,У7 в 3 дом,от близкото ученическо, съседско,роднинско и партньорско обкръжение имам само приятели,може би защото У7/Нептун/ е съвпад с У11 /Луна/,
ако приемем 7 за явни врагове то съвпада на У7 с У11 ги прави приятели и е точно така,много Риби са ми помагали в живота,в трудни моменти ,когато съм стигала до отчаяние, спасявали от безизходица :engel016:, и със скорпитата съм така,моят съпруг е със Слънце Скорпион в 12,аз имам У7 Нептун в Скорпи, :08:

7 дом- по опозицията с 1 дом ако има противопоставяне на интереси,това е война и си създаваш явни врагове,победителя е един,или като във "войната на сем.Роуз",нито един,......но ако няма противопоставяне ,а допълване-единство и общи интереси/венерин елемент/ то се формира съюз, в който участниците не са два враждуващи лагера,а една армия от съмишленици за постигане им,всичко по 1-7 опира до дипломация,толерантност,компромисност  и баланс,които подържат мир и спокойствие в партньорствата, "синя каска и способноста да умиротворяваш напрежението, вместо да създават напрежение,излишно разточителство на енергия- У7 е в секстил с нелека конфигурация на Асц.-съвпада Марс-Уран- Плутон/У3/,

марс на асц. в детските години светеше в червено при всяко транзитно преминаване на пациенти по 7 дом, :41:но с времето червеното стана зелено,като канализирах енергията му в полезна,дълъг процес и белезите по главата
и ако е вярно, че "враговете" май се случват по 1/3/7/11-ти домове,то зависи дали има напрегнати асп. между планети в тези домове и между техните У спрямо Асц./т.е -аз/

виж по 12,там е по сложно У12 е на К4,в каре към тройният съвпад в дева  на асц. и повечето враждебно настроени хора съм срещала   по опозиторният знак на 4 дом - МС Близнаци,там е и СЛВ,близнаците ме напрягат много и то е взаимно нехаресване от пръв поглед,защото допълват рожденото ми каре асц./К4 слънце то Т-каре с връх асц.и светата тройца там

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #52 -: Декември 20, 2015, 11:30:48 pm »
Страхувам се от това, което не познавам/не признавам?

Да ,така е,вярно.
Хм ...не бях се замисляла ,значи тогава трябва да включим и Сатурн към "вражеският лагер" . ::)

Хм, на мен пък непознатото ми е интересно - отключва изследвателския ми дух :) Вероятно защото К12 ми е във водолей  ::) А Уран екзалтира в 8 дом, в Скорпион. Като добавим и Юпитеровото безразсъдство ...  :012: което ми е в излишък ....
Над силата е само умението да я владеем!