много обичам животните, като дете още повече, но майка ми има панически страх от тях и никога не сме имали нещо свободно мърдащо. //но пък имах няколко дузини плюшени кучета:Д
най-голямата ми гордост е, че с татко развихме голям смесен аквариум, с видове, които принципно не могат да виреят заедно. брат ми беше малък и ги уби с храна... след това не сме подновявали, но при първа възможност ще си спретна един. мечта ми е да нощувам в голям аквариум, дори бих живяла в такъв, водата и рибите ме успокояват.
иначе съм гледала папагалчета, няколко поколения лястовички и синигери на балкона, но птиците не са моите хора.
разбирам се с животните, обичат ме, но се случва и да агресират безпричинно срещу мен - да ми скачат (уж)улични кучета в гръб, да ме хапят зверски отзад по краката, etc., но като цяло в картата ми не липсват показатели за привличане на немотивирана агресия.
затова избягвам котки - може да са ужасно сладки, но са дяволски изчадия:Д и хората тип "котки" не понасям:Д венерино-плутонски, блякс:Д
мразя и буболечки. излизам от кожата си при досега си с такива. и влечуги - ийл...
..................
скорпион ми е интерсептиран в 6д, там е и Плутон. у6 Венера е в 9д, Водолей.
подходът ми към животните го виждам по 5д - като творческа дейност, проект за развитие, удоволствие, etc. //иначе ме е грижа и се грижа за всички, не ми трябва фокус за любов и ласки;
Луната ми е на к5, Дева, Меркурий е в съвпад с Нептун в 8д, Козирог.