Че съм гладна-гладна съм, но искам някога да се появи истински, жив човек и да каже -Да, дупитер мина фортуната или където е там точката и ме взриви от късмет! Щото на мен ми е минавал през надири, фортуни, ама- среден,дори и добро настроение ,като бледа сянка на проявление липсва. И искам друг късметлия, освен покойната лейди Даяна да се похвали с пепеляшкини аспекти и дали не е по-добре да не, че нейната карета наистина се превърна в тиква и се пръсна
той Юпитер е бог и на простосмъртни не накъсметва,само на тези с раздвоение на личността ,мислещи се за равни... с него :72:
а историята показва,че пепеляшковите аспекти завършват зле,изкушението е голямо, по-добре не на такъв късмет,кой ще ни развеселява тук,ако от шут станеш принцеса
добре,че е шегата да си кажем истината в очите -без обезболяващи
а щом си гладна,колкото и много Юпитер да превръща за теб трилистни в четирилистни,все ще поглъщаш четвъртото листенще преди да те затрупа от късмет като каменни блокове на египетска пирамида,сопри се мало,контролирай с игри на глада
новолунието ми е върху У2,9 венера в 3 дом секстилно на марс У8 на асц.,две седмици ще плещя без да спирам :72: за да не си изяждам четвъртото листо,че и аз съм от гладните
венера нали е и дъщерята,та те заминаха за Виена,следсватбено и ми харизаха малкото петмесечно недорасляче,наречено куче,което опаса всичко дето може ,дори и зелето на балкона,дето още не е втасало,щото не е в бидона,изгриза всички чехли,топки ,букети,цветя,изрови пръстта им и сега съм си купила мухобой,след третата близка среща с нея се разбрахме кой-кой е и къде се намира ,къде му е мястото,без думи,телептия в чист вид,посягам и той се изнася на дюшеците в ъгъла, изхождането се нормализира,сега го прави само на куческият памперс и роболепно ми ближе пръстите на краката да сигнализира послушанието си- мойте марс-уран-плутон дева каре негото близнашко слънце,все пак имам 15 годишен опит с луд кокер шпаньол,скорпион