Още един интересен казус за близнаците.
https://www.youtube.com/watch?v=K57IcN9DWXoНе случайно споделям филмче за тях. Още в началото споделят, че са много различни, обичат различни неща, имат различни характери.
Едната е по-комуникативна, другата не толкова. Едната е по-активна, другата е по-лежерна, бавна, обича да се наслаждава на момента. Едната обича момичешките неща - розови дрешки и т.н. Другата не си пада.
Делят едно тяло, като от кръста нагоре са двама човека... имат разделени органи. Едит: Не всички органи са им разделени.
Рейтинг на картата е АА.
Аз нямам никакво обяснение, може би има такова в астрологията. Ще се радвам някой да сподели, ако знае.
На прима виста и чисто асоциативно ми направи впечатление точната опозиция на Венера и Луна. Което някак бих рекла/нагодила, че може да покаже разликите в отношението им към женските неща. Те са на двата бряга по отношение на женските въпроси и като тип жени сякаш - опозицията. Едната би могла да влезе в ролята на Луната, а другата в ролята на Венерата.
Едит: Луната е у3 във втори дом и лъвска, което може да отговаря на по-комуникативното момиче в двойката. Венера е у5 и 12 и в 8 дом, бих нагодила за момичето, което обича повече да стои в сянка, да си стои у дома и т.н.
Еретично звучи, но при две души в едно тяло, не се сещам за някаква друга разумност да си огледат като различни характери.
Този Юпитер на асцендента също ми направи впечатление. Отново чисто асоциативно ми дойде идеята за кентавъра(Стрелец). Тяло на кон, а от кръста нагоре на човек.
Бетелгейзе на асцендента. Сега видях, че тук влияе като дава спортни умения, почести, успехи. За тях е цяло чудо, че успяват да се координират, защото всяка отговаря за своята половина от тялото си. Те имат дори шофьорски книжки - не една, а цели две. Полагали са два изпита - за едната и за другата близначка. Научили са се да пишат координирано. Да плуват и т.н.
Мц и Меркурий са в съвпад с Денеб.
Засукана карта и казус.
Направи ми впечатление тао квадрата на Плутон у6 с нодалната ос. Като Плутон е близо до куспидата на 6 дом.
И точен куинконс на слънце и юлв.
А също и фортуна съвпад Плутон като у6.
Аби и Британи са една от 12-те двойки възрастни сиамски близнаци в света и поставят своеобразен медицински рекорд по продължителност на живота.