Рени, изобщо не съм съгласна с теб. Каква воля виждаш в Близнаци, примерно :012: Говорим като силно изразено качество. Колко воля има един Водолей или Стрелец, сравнен с Козирог? За определяне на волята го има и Слънчевия фактор - така че да сложим в групата на волевите и Лъв, което определено не значи, че за всеки мъжки знак е присъща воля и че всеки женски знак я има по-дефицитно от всеки мъжки знак. Защото така, както го казваш, излиза, че е по този начин. Или примерно да сравним един Скорпион с Близначетата и Стрелчетата и Лейките и да видим кой е по-волеви. :012:
Магията не става само с простата интуиция. Тя също сама по себе си е желание за промяна, за действие - нищо, което правиш, няма да сработи, ако нямаш достатъчната твърдост и вяра, че ще го направи. Магията не е вълшебни лампи, от които излизат джинове и там каквото ти е най-легнало на сърцето, си го пожелаваш и се сбъдва. Не знам дали си се занимавала с магия, но мисля, че ако има тук някой, който го е правил, ще ти потвърди - че силата на желанието и силата да наложиш себе си трябва да са най-малко еквивалентни. При мен даже са по-голямо спокойствие на ума и повече успех - силата да наложиш себе си трябва да е по-голяма. Просто ти налагаш себе си по таен, обиколен начин, а не чрез директната конфронтация. Магията е по-достъпна до жените, защото тя е малко все пак, дълбаене из проблемите в търсене на по-малкото зрънце истина и на по-тънката нишка - защото така е устроена женската психика, женското начало - да търси под вола теле, дето се вика. Мъжките знаци са по-директни, те не искат да търсят заобикалките - пречи им Сульо, ще се разправят със Сульо и не ги интересува за тежкото му минало, за отвратителната му жена и като цяло, с какво могат да оправдаят поведението на Сульо спрямо тях. Затова и не търсят архетипа на Сульо в картите Таро и там каквото и да е било друго, че да го изучават, че да и изучават как завбъдеще да се разправят с други Сульовци.